Büyükşehir Belediyesinin Gençlik Festivali - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesinin Gençlik Festivali

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, gençlik festivallerinin 17 23 Haziran tarihlerinde yapılacağını bildirdi.

16.06.2014 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, gençlik festivallerinin 17-23 Haziran tarihlerinde yapılacağını bildirdi.

Sekmen, yaptığı açıklamada, Erzurum ve Uzundere'de devam edecek etki gençlere uzun kış dönemi sonrasında Çoruh Vadisi'nin sunduğu doğal ve kültürel zenginlikleri tanıtmayı hedeflediklerini belirtti.

Festivalin önemine değinen Sekmen, "İkincisi gerçekleştirilen ve uluslararası katılım sağlanan festival programı 7'den 77'ye doğa ve macera sporları meraklılarını Erzurum ve Çoruh Vadisi'nde bir araya getirecek. Böylelikle Uzundere ilçe merkezinde kurulan kamp alanıyla doğa ve macera sporu tutkunları bölgenin zenginliklerini keşfetmek için dolu dolu bir hafta geçirecek" ifadelerini kullandı.

Sekmen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"17 Haziran salı günü Erzurum Büyükşehir Belediyesi önünden Uzundere ilçesine 84 kilometre sürecek Soma şehitleri anısına bir bisiklet turuyla başlatılacak organizasyonda bisiklet turları, doğa yürüyüşleri, botanik tur, kaya tırmanışı, rafting, göl kanosu etkinlikleri, festival alanında futbol, voleybol, basketbol, proje deneyimleri sunumları, konserler ve eğlence programları yer alacak. Bu arada festivalin son günü olan 23 Haziran Pazartesi günü Erzurum'da bir halk konseri düzenlenecek." - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesinin Gençlik Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement