Büyükşehir Belediyespor Kartepe Yolcusu - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyespor Kartepe Yolcusu

Büyükşehir Belediyespor Kartepe Yolcusu

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, ikinci etap hazırlıkları için Kocaeli Kartepe’ye gidiyor.

01.08.2016 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, ikinci etap hazırlıkları için Kocaeli Kartepe'ye gidiyor.

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kartepe'de kampa girecek. The Green Park Otel'de 3 Ağustos Çarşamba günü başlayacak olan kamp, 18 Ağustos Perşembe gününe kadar devam edecek. Manisa Büyükşehir Belediyespor kamp boyunca Muğlaspor, Tuzlaspor, Karagümrük, Sarıyer, Kartalspor ve Kırklarelispor ile hazırlık maçları oynayacak. Manisa'da ilk etap hazırlık döneminin verimli geçtiğine dikkat çeken Teknik Direktör Levent Eriş, takıma yeni katılan oyuncuların uyum sürecini çabuk atlattıklarını söyledi. Kartepe'de yoğun bir kamp döneminin kendilerini beklediğini belirten Eriş, 15 günlük kamp döneminde oynayacakları hazırlık maçlarıyla birlikte lig başlayana kadar hazır hale geleceklerini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyespor Kartepe Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement