Büyükşehir Belediyespor Play-off Ta - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyespor Play-off Ta

Büyükşehir Belediyespor Play-off Ta

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde oynadığı Kayseri Melikgazi Belediyesi’ni 79-74 yenerek, ligin bitmesine dört hafta kala play-offu garantiledi.

02.03.2015 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde oynadığı Kayseri Melikgazi Belediyesi'ni 79-74 yenerek, ligin bitmesine dört hafta kala play-offu garantiledi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi ile oynadıkları karşılaşmanın son çeyreğinde oyunda üstünlüğünü sağlayarak maçı 79-75 kazanmasını bilen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımında hem galibiyetin, hem de play-offu garantilemiş olmanın sevinci yaşanıyor.

Ligde 10 maçta 7 galibiyet, 3 mağlubiyet alarak 17 puanla 3. sırada yer alan mavi-beyazlı takım, ligin kalan dört maçında deplasmanda İskenderun ve Hakkari Yüsekova ile kendi evinde Urfa Büyükşehir Belediye ve Adana Martı takımlarıyla oynayacak.

Oynayacakları dört maçın ardından ligi tamamlayacaklarını belirten Genel Menajer Ramazan Taşkın, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, Kulüp Başkanımız Osman Toprak engelli basketbol takımının ligde başarılı olması için maddi ve manevi desteği esirgemediler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz de takım olarak Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde belediyemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Ligin tamamlanmasına dört hafta kala play-off garantilemiş olmamız çok önemli. Play-Off maçlarında Süper Lige çıkmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Kayseri ile oynadıkları maçın zor ve çekişmeli geçtiğini belirten antrenör Muharrem Karakafa ise yaptığı açıklamada, "Kayseri ile oynadığımız maç belki de sezonun en güzel, en zevkli ve en çekişmeli maçı olmuştur. Devreye 10 sayı geride girdik. Buna rağmen oyundan kopmadık. Özellikle son çeyrekte sporcularımın gösterdiği üstün performansla maçı kazanmasını bildik. Hedefimiz ligde kalan dört maçı da galibiyetle kapatmak" şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu hafta sonunda deplasmanda İskenderun Engelliler ile oynayacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyespor Play-off Ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement