Büyükşehir Bir Engelliyi Daha Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Bir Engelliyi Daha Sevindirdi

Büyükşehir Bir Engelliyi Daha Sevindirdi

Manisa genelinde, engelli vatandaşların toplumsal sosyal hayata katılımını arttırmayı amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli’de ikamet eden Cemil Pekçolak isimli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

20.09.2016 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa genelinde, engelli vatandaşların toplumsal sosyal hayata katılımını arttırmayı amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli'de ikamet eden Cemil Pekçolak isimli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, dezavantajlı grupların topluma entegrasyonunu kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürlüğü tarafından engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunuluyor. Bu kapsamda Salihli ilçesi Güneş Mahallesinde yaşayan ve kısmi felçli olan Cemil Pekçolak isimli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye armağan edildi. Akülü tekerlekli sandalye Büyükşehir Belediyesi Salihli Koordinasyon İşleri Müdürü Ali Rıza Ünveren tarafından Cemil ve Gönül Pekçolak çiftine teslim edildi.

"Mahallede rahatça dolaşacağım"

Hareket imkanının çok kısıtlı olduğunu ve bu nedenle sıkıntı yaşadığını dile getiren Cemil Pekçolak, engelli vatandaşlara desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Pekçolak, artık rahatlıkla mahallesinde dolaşabileceğini ve bu duygunun da kendisini oldukça mutlu ettiğini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Bir Engelliyi Daha Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement