Büyükşehir'de İlçeler İçin Yatırım Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'de İlçeler İçin Yatırım Toplantısı

Büyükşehir\'de İlçeler İçin Yatırım Toplantısı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilçelerin sorunlarını gidermek ve kalkınmalarını sağlamak amacıyla planlanan tüm yatırımları yapacak güçte olduklarını söyledi.

21.08.2014 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilçelerin sorunlarını gidermek ve kalkınmalarını sağlamak amacıyla planlanan tüm yatırımları yapacak güçte olduklarını söyledi. Yatırımlar için projelerin bitme aşamasına geldiğini ifade eden Başkan Özhaseki, önümüzdeki günlerde ihalelerin başlayacağını kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi'ne yeni bağlanan ilçelere yapılacak yatırımlarla ilgili çalışmalar her bir ilçe için ayrı ayrı toplantılarla masaya yatırılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanısıra ilçe belediye başkanı ve ilgili bürokratların katıldığı toplantılarda ilçelere yapılacak olan kadın ve gençlik merkezleri, sosyal tesisler ve mesire alanları gibi yatırımların projeleri bir kez daha gözden geçiriliyor.

Bürokratları ile birlikte toplantı yapan ve projelerin son durumuna ilişkin bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, son yasayla birlikte Büyükşehir'e bağlı ilçe sayısının 16'ya çıktığını hatırlatarak, "Büyükşehir Belediyesi artık tüm ilçelerde yetkili. Biz bu ilçelere seçimlerden önce ve sonra defalarca gidip ihtiyaçlarını ve sorunlarını tespit ettik. Alt ve üst yapısı ile ilgili projelerimiz var. Bütün bunları gerek orada yaşayan vatandaşlarımıza, gerekse ilçe belediyelerimize anlattık. Şimdi artık bütün bu konuştuklarımızın proje haline getirilip ihalesinin yapılması ve inşaata başlanması safhasındayız. Bugün de Bünyan'dan başlayarak Develi ve diğer ilçelerimizle devam edeceğimiz toplantılarla ilçelerimizle ilgili düşündüğümüz ne kadar iş varsa hepsini son olarak gözden geçirip ihale aşamasına getiriyoruz. Önümüzdeki günlerde inşallah ihalelerini yaparız ve bu senenin sonuna doğru inşaatlarına başlayarak gelecek sene itibarıyla da bütün ilçelerde düşündüklerimizin hepsini hayata geçiririz" dedi.

İlçelere yapılacak bu tür hizmetlerle ihtiyaçların giderileceğini ve kalkınmanın sağlanacağını, böylece de ilçelerden ve bağlı mahallelerden şehre göçün önünün geçileceğini ifade eden Başkan Özhaseki, Büyükşehir Belediyesi'nin tüm ilçelerle ilgili düşünülen yatırımları yapacak güçte olduğunu kaydetti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'de İlçeler İçin Yatırım Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement