Büyükşehir'den Akseki'ye Otobüs Terminali - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Akseki'ye Otobüs Terminali

Büyükşehir\'den Akseki\'ye Otobüs Terminali

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Ağustos ayında temelini attığı Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatı hızla devam ediyor.

07.12.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Ağustos ayında temelini attığı Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatı hızla devam ediyor. 30 yıllık su hasretleri sona eren Aksekililerin bir başka hayali olan Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatının tamamlanmasıyla gerçekleşmiş olacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, "Akseki'ye Antalya'nın en modern, en çağdaş otogarlarından birini yapacağız. Akseki'ye de böyle bir otogar yakışır" demişti. Ağustos ayında temeli atılan ve yaklaşık 3 milyon TL'ye mal olması planlanan Otobüs Terminali inşaatında çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

KABA İNŞAATI BİTİYOR

Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan ve ASAT Akseki Şube Müdürü İsmet Akbaş inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Özkan, "Terminalin kaba inşaatını önümüzdeki günlerde tamamlarız. Bugüne kadar bir terminali bile bulunmayan Akseki, özlediği hizmetlere Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel sayesinde bir bir kavuşuyor" dedi.

MODERN OTOBÜS TERMİNALİ

Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali, 8 bin 360 metrekare açık alana, bin 200 metrekarelik kapalı alana sahip olacak. Yapılacak çevre ve peyzaj düzenlemeleriyle çiçek gibi olacak Otobüs Terminali'nde 11 oda, 22 yataklı bir otel ile 5 adet dükkan, 7 şehirlerarası ve 5 ilçeler arası peron, yürüme alanları ve açık otopark alanları bulunacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Akseki'ye Otobüs Terminali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement