Büyükşehir'den Anneler Günü Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Anneler Günü Kutlaması

Büyükşehir\'den Anneler Günü Kutlaması

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü vesilesiyle kreşlerde, oyun odalarında ve yaşlılar evinde Anneler Günü kutlaması gerçekleştirdi.

07.05.2016 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Çocuk ve Kreş Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Anneler Günü dolayısıyla piknik ve müzik dinletisi etkinliği düzenledi.

İlk olarak Devegeçidi Piknik Alanı'nda düzenlenen Anneler Günü etkinliğine, Zarokistanlardan (oyun odaları) faydalanan çocuklar ve anneleri katıldı. Sümerpark Yaşam Alanı, Büyükşehir Sosyal Konutları, Ben u Sen ve Yeniköy'deki Zarokistanlardan çocukların katıldığı etkinlikte, çocuklar Anneler Günü'nü iki gün önceden kutladı. 300 kişinin katıldığı etkinlikten, çocuklar ve anneleri mutlu ayrıldı.

KREŞTE MÜZİK DİNLETİSİ

İkinci Anneler Günü etkinliği ise Büyükşehir Belediyesi'ne ait Bağcılar Gündüz Bakım ve Kreş Evi'nde gerçekleştirildi. Müzik dinletisiyle başlayan kutlama, çocukların annelerine şarkı söylemesi ve şiirler okumasıyla son buldu.

YAŞLILAR EVİ'NDE KUTLAMA

Erken Anneler Günü kutlamasında yaşlılar da unutulmadı. Sosyal Hizmetler ve Yardım Müdürlüğü tarafından Yaşlılar Evi'nde düzenlenen kutlamada, erbane eşliğinde şarkılar söylendi, yemekler yenildi, hediyeler verildi. Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Semra Kıratlı'nın katıldığı kutlamada, yaşlılara yalnız olmadıkları mesajı verildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Anneler Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement