Büyükşehir'den Atık Pil Eğiitimi - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'den Atık Pil Eğiitimi

Büyükşehir\'den Atık Pil Eğiitimi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yetkilendirilmiş kuruluş Taşınabilir Atık Piller Derneği tarafından Balıkesir İli'ndeki okullarda görev yapan öğretmenlere eğitim seminerleri başladı.

14.10.2015 16:30  Güncelleme: 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salih Tozan Kültür Merkezi'nde düzenlenen eğitim toplantısında; pillerin türleri, pillerin içinde bulunan maddeler, pilin kullanımına dair hususlar, atık pillerin toplanması ve bertaraf yöntemlerini içeren sunumlar yapılırken, eğitime katılan öğretmenlere broşür, afiş ve masaüstü atık pil toplama kutuları dağıtıldı.

5 gruba ayrılarak devam eden eğitimlerde; Karesi, Altıeylül, Savaştepe, Balya, İvrindi, Susurluk, Kepsut İlçelerinde görev yapan öğretmenlerimiz Balıkesir İl Merkezi'nde, Bandırma, Gönen, Marmara Adası, Manyas ve Erdek İlçelerinde görev yapan öğretmenler ise Bandırma'da eğitime katıldı. Bir hafta boyunca devam edecek eğitimler Burhaniye, Bigadiç ve Dursunbey İlçelerinde düzenlenecektir.

Yoğun katılımın sağlandığı eğitimcilerin eğitimi seminerlerine; Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ayşın Şirvancı, Atık Yönetimi Şube Müdür V. Dr. A.Tülay Selici ile mühendisler ve Büyükşehir Belediyesi personeli katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'den Atık Pil Eğiitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement