Büyükşehir'den Başiskele 'Ye Yeni Bir Okul - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Başiskele 'Ye Yeni Bir Okul

Büyükşehir\'den Başiskele \'Ye Yeni Bir Okul

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka Kalıcı Konutları İş Merkezi’ni İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürme çalışmaları sürüyor.

02.07.2015 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Karşıyaka Kalıcı Konutları İş Merkezi'ni İmam Hatip Ortaokulu'na dönüştürme çalışmaları sürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, daha önce atıl halde bulunan Karşıyaka Kalıcı Konutları İş Merkezi'ni, İmam Hatip Ortaokulu'na dönüştürüyor.

Bodrum, zemin, 1 ve 2 katlardan oluşan iş merkezi, çalışmaların ardından okul görünümüne kavuşmuş olacak. Her katında 637 metrekare alanı olan yapı toplamda 2 bin 548 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

Bina, ilçe milli eğitim müdürlüğünden alınan ihtiyaç listesine göre, bodrumda teknik birim, çok amaçlı salon, arşiv, resim dersliği, sergi salonu, mescit, teknoloji tasarım atölyesi, müzik dersliği, zemin katta; 3 adet sınıf, öğretmenler odası, müdür yardımcısı odası, WC'ler, kantinden oluşuyor.

Çalışma kapsamında binadaki mevcut zemin mozaiklerinin temizlenmesi, sınıf mahalleri oluşturulduğu için kapı-pencere, duvar yıkımları ve bunların yeniden yapımları gerçekleştiriliyor. Sıva boya imalatları, kapı ve pencere imalatları ile dış cephe sıva tamiratları ile boya işleri yapılıyor. Yetersiz olan wc'lere ilaveler yapılıyor. Doğalgazlı kalorifer tesisatı, sıhhi tesisat, sıcak su tesisatı yeniden projelendirildi. Yangın tesisatı revize edildi. Elektrik tesisatı ve bina içi tüm armatürler yenilendi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Başiskele 'Ye Yeni Bir Okul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement