Büyükşehir'den Engelli Vatandaşa Akülü Araç - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Engelli Vatandaşa Akülü Araç

Büyükşehir\'den Engelli Vatandaşa Akülü Araç

Mersin Büyükşehir Belediyesi, akülü araç alarak Tarsus ilçesinde yaşayan engelli bir vatandaşa teslim etti.

14.12.2015 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi, akülü araç alarak Tarsus ilçesinde yaşayan engelli bir vatandaşa teslim etti. Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 33 akülü aracı ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırdı.

Mersin genelindeki engelli vatandaşların sorunlarını tespit ederek, bu sorunların çözümüne yönelik hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Engelliler Dairesi Başkanlığı, Tarsus'ta ikamet eden ihtiyaç sahibi engelli bir vatandaşa daha akülü aracını teslim etti. Akülü aracın kendisi için bir hayal olduğunu belirten engelli vatandaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a teşekkür etti.

Öte yandan, Mersin merkez başta olmak üzere tüm ilçelerdeki engellilerin protez, ortez, tekerlekli sandalye, akülü tekerlekli sandalye, hasta yatağı gibi günlük yaşamlarını kolaylaştıran medikal malzeme desteğini devam ettiren Büyükşehir Belediyesi, 251 tekerlekli sandalye, 33 akülü araç ve 4 hasta yatağını da ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Mersin genelinde engelli vatandaşlara verilecek olan hizmetlerin önceliğini belirlemek ve veri tabanı oluşturmak amacı ile yola çıkan Engelliler Dairesi Başkanlığı, Engelli Bilgi Formu ile 22 bin 400 engelli vatandaşı da kayıt altına aldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Engelli Vatandaşa Akülü Araç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement