Büyükşehir'den Engellilere Ücretsiz Yaz Okulu - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Engellilere Ücretsiz Yaz Okulu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi engellilere yönelik ücretsiz yaz okulu açıyor.

28.06.2015 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Döşemealtı Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi engellilere yönelik ücretsiz yaz okulu açıyor. 12 farklı branşta hizmet verecek yaz okulundan 3 ile 50 yaş arasındaki bütün özel bireyler yararlanabilecek.

Engelli bireylerin sosyalleşmelerine katkıda bulunmak ve verimli bir tatil süreci geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yaz okulu 1 Temmuz'da başlıyor. Özel bireylerin güzel bir yaz geçirmeleri için bu yıl ikincisi düzenlenecek yaz okulu haftada iki gün olacak. Ulaşımının servis araçlarıyla sağlanacağı yaz okulunda bu yıl basketbol, masa tenisi, futbol, yüzme, ritm, enstrüman, halk dansları, modern danslar, resim, seramik sanatları, drama, tiyatro olmak üzere 12 farklı branş olacak. Engelsiz yaz okulu 29 Ağustos'ta sona erecek.

MÜRACATLAR ENGELLİ DANIŞMA MERKEZİNE

Yaz okulundan faydalanmak isteyen engelli vatandaşlar kimlik fotokopisi ve engel raporu ile Konyaaltı Caddesi'ndeki Büyükşehir Belediyesi Engelli Danışma Merkezi'ne müracaat ederek kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek. Yüzme kursuna katılmak isteyen bireyler ayrıca yanlarında sağlık raporu da getirecek. Engelsiz yaz okulu hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin, 0242 443 3005 ve 0242 248 5549 numaralı telefonları arayabilecekleri bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Engellilere Ücretsiz Yaz Okulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement