Büyükşehir'den İki Şampiyonluk - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den İki Şampiyonluk

Büyükşehir\'den İki Şampiyonluk

Konya Belediye Spor Kulübü yüzme ve bisiklet yarışlarında Türkiye şampiyonu oldu.

09.09.2014 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Belediye Spor Kulübü yüzme ve bisiklet yarışlarında Türkiye şampiyonu oldu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 200 metre serbest kategorisinde birinci olan Erkam Osmanlı ve Genç Erkeklerde 96 km yarışlarında birinci olan Mertcan Kahraman'ı ile bisiklet ve yüzme takımlarını kutladı.

Türkiye Yüzme Federasyonu'nun 2014 yılı faaliyet programında 5-7 Eylül 2014 tarihleri arasında Adana'da yapılan Kulüpler Arası Anadolu Kupası Türkiye Şampiyonası'na katılan Erkam Osmanlı, 23 ilden yaklaşık 450 sporcunun katıldığı yarışlarda 200 metre serbestte Türkiye şampiyonu oldu. Zorlu şampiyonada Osmanlı'nın şampiyonluk elde ettiği müsabakalarda Konya Belediye Spor Kulübü de takım halinde ikinci oldu. Yarışlarda Sercan Karakuyu 100 metre sırt üstü kategorisinde Türkiye ikincisi, 50 metre kelebekte Türkiye üçüncüsü, Batuhan Cihan 200 metre sırt üstü kategorisinde Türkiye üçüncüsü, Sami Yavuz 200 metre serbestte Türkiye üçüncüsü, Takımlar Bayrak Yarışlarında 4x100 serbestte üçüncü, 4x100 karışıkta yine üçüncü oldu.

Konya Belediye Spor Kulübü, Bisiklet Federasyonu'nun İzmir Çiğli'de düzenlediği Çiğli Yol Yarışlarında da birinci çıkardı. 7 ayrı kategoride 286 sporcunun yarıştığı zorlu müsabakada Genç Erkeklerde 96 km yol yarışı 2 saat 40 dakika 58 saniyelik dereceyle tamamlayan Konya Belediye Spor Kulübü'nden Mertcan Kahraman birinci olurken, 38 km kriteryum parkurunu Vedat Koç Genç Erkekler kategorisinde ikinci olarak tamamladı. İki gün süren zorlu müsabakalarda Konya Belediye Spor Kulübü Bisiklet Takımı, genel klasmanda üçüncü olarak yarışları tamamladı. Mertcan Kahraman genel klasmanda da birincilik aldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den İki Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement