Büyükşehir'den İlçe Belediyelere 7 Bin Yeni Konteyner Daha - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'den İlçe Belediyelere 7 Bin Yeni Konteyner Daha

Büyükşehir\'den İlçe Belediyelere 7 Bin Yeni Konteyner Daha

İzmir Büyükşehir Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir kent hedefiyle kentin ihtiyacı olan toplam 7 bin adet çöp konteynerini 30 ilçe belediyesine dağıtacak.

18.10.2014 16:07  Güncelleme: 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçe belediyelerin evsel katı atık toplama hizmetini daha sağlıklı yürütebilmesi amacıyla geçtiğimiz Nisan-Haziran döneminde 6 bin adet yeni çöp konteyneri dağıtan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yıl sonuna kadar ilçe belediyelere 7 bin konteyner daha verecek.

Büyükşehir, İzmir Katı Atık Yönetim Sistemi'nin iyileştirilmesi amacıyla her biri 770 litrelik, TSE'ye uygun, galvaniz kaplamalı metal konteynerlerin dağıtımını yıl sonuna kadar tamamlayacak.

Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Dairesi Başkanlığı yetkilileri, konteynerlerin dağıtımının ilçelerin nüfus yoğunluğuna göre ihtiyaç duyulan adetlerde gerçekleşeceğini belirtti. Yetkililer, "Büyükşehir Belediyesi olarak sınırlarımız içindeki yerleşim alanlarında ilçe belediyeler tarafından yürütülen evsel atık toplama hizmetine katkı sağlamak amacıyla 7 bin adet konteyner dağıtımı yapılacak. Çöp toplamanın daha sağlıklı yapılması için, geçtiğimiz Nisan-Haziran ayları arasında da 30 ilçe belediyesine toplam 6 bin adet çöp konteyneri verilmişti" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'den İlçe Belediyelere 7 Bin Yeni Konteyner Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement