Büyükşehir'den Kaptan'a Vefa - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Kaptan'a Vefa

Büyükşehir\'den Kaptan\'a Vefa

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet verecek teknelerin yapımında büyük emeği geçen Bayram Karademir (Bayram Kaptan) geçirdiği kanama sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve vefat etmişti.

27.07.2015 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet verecek teknelerin yapımında büyük emeği geçen Bayram Karademir (Bayram Kaptan) geçirdiği kanama sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve vefat etmişti. Büyükşehir Belediyesi Bayram Kaptan'a vefa örneği göstererek imalatını yaptığı teknelerden birisine ismini vererek ismini yaşatıyor.

"EŞİ KAPTANIMIZIN BİZE EMANETİ"

Teknelerin hizmete girme törenine Bayram kaptanın eşi Özlem Karademir de katılırken, eşinin ismini aldığı tekne ile ilk atık toplama hizmetinde yer aldı. Bayram kaptanın teknelerin yapımında önemli katkıları olduğunu belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Gürün, "Bayram kaptan bizim bu işe başladığımızda bize çok ama çok önemli katkısı olan, iki teknemizin yapımında ve atık alımına hazırlanışında her türlü yardımı yapan çok değerli bir kaptanımızdı. Sadece kaptan değil, her türlü teknik işlemi de yapıyordu. Maalesef bir kanama geçirdi. Her türlü gayretimize rağmen kaptanımızı kurtaramadık. Bayram kaptanımızı emek verdiği teknede ismini yaşatmak istiyoruz. Eşi de bugünü bizlerle beraber geçirdi. O da bize Bayram kaptanın emaneti" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Kaptan'a Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement