Büyükşehir'den Mithatpaşa'da Asfalt Çalışması - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Mithatpaşa'da Asfalt Çalışması

Büyükşehir\'den Mithatpaşa\'da Asfalt Çalışması

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Caddesi’nde asfalt çalışması başlattı.

21.11.2015 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Caddesi'nde asfalt çalışması başlattı. Dün (21 Kasım Cuma) gece saatlerinde başlatılan çalışma nedeniyle cadde, yarın (22 Kasım Pazar) gece yarısına kadar kapalı olacak.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Kocatepe Camii önünden başlayarak Sıhhiye'deki Sağlık Bakanlığı'na kadar uzanan Mithatpaşa Caddesi'nde asfalt serim çalışmaları yaptıklarını, çalışmalar nedeniyle caddenin yarın gece saat 24.00'e kadar araç trafiğine kapalı olacağını belirterek, sürücülerden alternatif yolları tercih etmelerini istedi.

NECİP FAZIL KISAKÜREK KÖPRÜSÜ'NDE BAKIM ONARIM

Anadolu Bulvarı üzerinde yer alan Necip Fazıl Kısakürek Köprüsü'nün, Çevre Yolu'ndan merkeze (AŞTİ) geliş yönünde de bakım onarım çalışmaları yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle geliş yönü, yarın (22 Kasım Pazar) saat 24.00'e kadar taşıt trafiğine kapalı olacak.

ETİMESGUT İSTASYON CADDESİ'NDE KANAL ÇALIŞMASI

ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek kanal çalışması nedeniyle Etimesgut İstasyon Caddesi de trafiğe kapatıldı. 25 Kasım Çarşamba gününe kadar sürecek çalışmalar boyunca trafik tek şeritten sağlanacak.

Yetkililer, vatandaşlara bu süre zarfında; Etimesgut Topçu Mahallesi, Etimesgut- Sincan istikametinde İstasyon Caddesi, 1464.Caddesi'nin kesiştiği Elvankent Kavşağı gibi alternatif yolları kullanmaları uyarısında bulunuldu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Mithatpaşa'da Asfalt Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement