Bursa Belediyesinden Öğrencilere 'Satranç' - Son Dakika
Yerel

Bursa Belediyesinden Öğrencilere 'Satranç'

Bursa Belediyesinden Öğrencilere \'Satranç\'

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik'te 5 bin öğrenciye satranç takımı hediye etti.

12.03.2015 12:10  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik'te 5 bin öğrenciye satranç takımı hediye etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelindeki 50 bin öğrenciye satranç takımı dağıtılması hedefleniyor. Büyükşehir Belediye spor Kulübü organizasyonuyla Gemlik'te 5 bin öğrenciye satranç takımı verildi. Başkan Recep Altepe, Gemlik Şükrü Şenol Ortaokulu'nda yapılan törende, gençleri sporla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Altepe, sağlıklı bir geleceğin ancak sağlıklı nesillerle oluşturulacağını ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi her yerde… Bursa'nın spor kenti kimliğini daha da öne çıkarmak amacıyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Çalışmalarımızla sağlıklı bir kent ile sağlıklı bir toplumu oluşturmayı hedefliyoruz. Sağlıklı Kentler Birliği'nin de başkanlığını yürüten Bursa'nın öncülüğünde sağlıklı şehirlerin oluşumunu destekliyoruz. Türkiye'nin geleceğini, sağlıklı ve sporcu gençlere emanet etmeyi istiyoruz" diye konuştu.

Vizyon sahibi bir gençliğin önemine de işaret eden Başkan Altepe, "Şehir ve ülke olarak hedeflerimiz büyük. Bilinçli bir gençliğe ihtiyacımız var" dedi.

Bursa'da sporcu sayısını 10 kat artırmayı istediklerini vurgulayan Altepe, öğrencilere satranç takımlarını hediye etti. Gemlik Kaymakamı Cahit Işık da Bursa'ya yatırımlarıyla dinamizm ve hareket kazandıran Başkan Altepe'ye teşekkür etti. Programa Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık da katıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa Belediyesinden Öğrencilere 'Satranç' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement