Büyükşehir'den Sınav Öncesi Moral ve Motivasyon Programı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Sınav Öncesi Moral ve Motivasyon Programı

Büyükşehir\'den Sınav Öncesi Moral ve Motivasyon Programı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Aklıselim Kültür ve Gençlik Derneği’yle , sınav öncesi öğrencilerin stres atmaları, moral ve motivasyonlarının yükselmesi amacıyla, bir sınav komedisi olan "Bekir Develeli ile Gülümseten Söyleşi" programı düzenledi.

15.03.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Aklıselim Kültür ve Gençlik Derneği'yle, sınav öncesi öğrencilerin stres atmaları, moral ve motivasyonlarının yükselmesi amacıyla, bir sınav komedisi olan "Bekir Develeli ile Gülümseten Söyleşi" programı düzenledi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen gösteriye öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Gençlere yönelik çalışmaları ve etkinliklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür eden Bekir Develi, salonu hınca hınç dolduran, büyük çoğunluğunu bayanların oluşturduğu, öğrencilere keyif dolu bir gösteri sundu.

"Hacıların Çocuğuyum" adlı gösterisine kendini tanıtarak başlayan Develi, başından geçen ilginç ve komik olayları dini motiflerle süsleyerek, kendine has eğlenceli üslubuyla anlattı.

Programda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Sizlerin bu coşkusunu heyecanını görünce bende sevindim. Sizlerin bir yerel yöneticisi, abisi olarak hizmet edeceğimi söylemiştim. Bunun gereğini yerine getiriyorum." dedi.

Salonu hınca hınç dolduran gençlere tavsiyelerde de bulunan Başkan Sekmen, "Gençler olarak size tavsiyem odur ki; ülkemizin milli ve manevi değerlerine sahip çıkın. İstiyoruz ki, gençlerimiz hem eğitimli, hem de ahlaklı, milli ve manevi değerlerine bağlı iyi gençler olarak yetişsinler. Sizler yarınların umutları olacaksınız. Mesleklerinizde uzmanlaşmanızı tavsiye ediyorum. Bütün İslam alemi bizlerden çok şeyler bekliyor." dedi.

Konuşmasında Bekir Develi'ye de üslendiği misyondan dolayı teşekkür eden Başkan Sekmen, "Bekir kardeşimiz gibi milli ve manevi değerlerine sahip çıkan sanatçılar istiyoruz. Değerlerine küfreden sanatçı istemiyoruz." diyerek gençlere Bekir Develi'yi örnek gösterdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Sınav Öncesi Moral ve Motivasyon Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • şeyda: Cook moral oldu 0 0 Yanıtla

Advertisement