Büyükşehir'den Sünnet Şöleni - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Sünnet Şöleni

Büyükşehir\'den Sünnet Şöleni

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Roman Dernekleri İş birliği ile Kocaeli Fuarı’nda Roman çocuklar için sünnet şenliği düzenleyecek.

01.09.2015 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Roman Dernekleri İş birliği ile Kocaeli Fuarı'nda Roman çocuklar için sünnet şenliği düzenleyecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Roman Dernekleri ile birlikte beş Eylül Cumartesi günü Kocaeli Fuarı'nda toplu sünnet şenliği gerçekleştirecek. Sünnet Şenliği sonrasında akşam SEKAPARK Uçurtma tepesinin bulunduğu alanda Nihat Hatipoğlu Kocaelililer'le buluşacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan sünnet şenliği Merkez Bankası'nın önünden başlayacak olan kortej yürüyüşü ile start alacak. Yürüyüşte çocukların aileleri de yer alacak. Yürüyüş yolundan devam edecek sünnet çocukları Kocaeli Fuarı'na kadar yürüyecek. Çocuklar kortej yürüyüşünden sonra Kocaeli Fuarı içerisinde bulunan Lunapark'ta gönüllerince eğlenecek.

Anlamlı sünnet şenliği sonrasında, Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunacak. Ardından Nihat Hatipoğlu tarafından, SEKAPARK Uçurtma tepesi alanında sohbet gerçekleştirilecek. Sünnetler Kocaeli Seka Devlet Hastanesi ve Kandıra Devlet Hastanesi'nde yapılacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement