Büyükşehir'den, "Tatil Ödüllü" Anket - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den, "Tatil Ödüllü" Anket

Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlere ve çocuklara yönelik hizmetlerinin tanıtımı amacıyla düzenlediği anketin sonunda, yapılacak çekilişle 10 kişiyi ücretsiz bir haftalık tatile götürecek.

20.06.2016 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlere ve çocuklara yönelik hizmetlerinin tanıtımı amacıyla düzenlediği anketin sonunda, yapılacak çekilişle 10 kişiyi ücretsiz bir haftalık tatile götürecek.Ayrıca 50 kişiye de kitap hediye edilecek.

Düzenlediği "ödüllü anket"leriyle bir yandan Başkentlilere hizmetlerini tanıtan, diğer yandan da vatandaşların görüşlerini alan Büyükşehir Belediyesi, ödül çıtasını her yeni anketinde yükseltmeye devam ediyor. Bu kapsamda meyve suyu, çiçek, kitap vb hediyeler dağıtan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de anketine katılanlar arasından yapılacak çekilişle, 10 kişiye tatil imkanı sağlayacak.

1 TEMMUZ'A KADAR SÜRECEK

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından çocuklara ve gençlere sunulan hizmetlerin tanıtımının yapıldığı 11 soruluk anketi dolduran vatandaşlar arasında noter huzurunda yapılacak çekilişle, şanslı 10 kişi, Büyükşehir Belediyesi'nin Akçay, Akçakoca veya Kesikköprü'deki tatil kamplarında 1 hafta boyunca ücretsiz olarak ağırlanacak. Yine aynı şekilde belirlenen 50 kişiye de "Modern Bilimin Öncüleri Çizgi Roman Seti" hediye edilecek.

1 Temmuz Cuma gününe kadar Başkentliler, Kızılay Metro İstasyonu içindeki Anket Merkezi, metro istasyonlarında bulunan kent ekranları, Ankara Büyükşehir Belediye binasındaki dilekçematikler ve "anket.ankara.bel.tr" internet adresinden ankete katılabiliyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den, 'Tatil Ödüllü' Anket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement