Büyükşehir'den Yeşilhisar'a Anında Müdahale - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Yeşilhisar'a Anında Müdahale

Büyükşehir\'den Yeşilhisar\'a Anında Müdahale

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yeşilhisar’da meydana gelen sel felaketi sonrası ilçeye 48 araçla müdahale etti.

08.07.2016 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yeşilhisar'da meydana gelen sel felaketi sonrası ilçeye 48 araçla müdahale etti. Büyükşehir Belediyesi ekipleri ilçedeki hayatı normale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sel felaketi nedeniyle Yeşilhisar halkına geçmiş olsun dileklerini iletti ve selde hayatını kaybeden Bayram Soya'nın ailesine başsağlığı diledi. Başkan Çelik, ilçedeki hasarı en kısa sürede gidereceklerini kaydetti.

Yeşilhisar'da etkili olan yağışların sele dönüşmesi ve ilçeyi vurmasının ardından Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı KASKİ Genel Müdürlüğü ile Fen İşleri, Kırsal Hizmetler ve İtfaiye Daire Başkanlıklarına bağlı ekipler ilçeye sevk edildi. Büyükşehir Belediyesi 48 araçla müdahalede bulunarak çalışmalara başladı ve selin verdiği hasarı gidermek için kesintisiz olarak çalışmalarını sürdürdü. Çalışmaları olayın hemen ardından ilçeye giden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan koordine etti. Beyhan, Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz ile birlikte ilçede sel nedeniyle hasar gören tüm mahalleleri gezerek durumu yerinde gördü.

Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz, bir hemşehrilerini selde kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek tüm Yeşilhisarlılara baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Yeşilhisar'daki Bayırçay'ın ıslah edilmiş olması nedeniyle taşmamasının daha büyük bir felaketi önlediğini dile getiren Akdeniz, başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere yardımlarını esirgemeyen çevre belediyelere teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan da bayram günü yaşanan sel felaketinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti ve haberi alır almaz Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili daire başkanlıkları ve KASKİ Genel Müdürlüğü ile çevre belediyelerden gelen ekiplerin olaya anında müdahale ettiklerini söyledi. İlçedeki hasarın giderilmesi için çalışmalara devam ettiklerini vurgulayan Beyhan, bir an önce hayatı normal haline getirmeye çalıştıklarını kaydetti. Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, "Sele kapılan bir hemşehrimiz maalesef hayatını kaybetti. Selde kaybolan bir hemşehrimizin bulunması ise bizi sevindirdi" diye konuştu.

BAŞKAN ÇELİK'TEN BAŞ SAĞLIĞI VE GEÇMİŞ OLSUN

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeşilhisar'da meydana gelen sel felaketinin üzüntüsünü yaşadığını belirtti. Sele kapılarak hayatını kaybeden 23 yaşındaki Bayram Soya'nın ailesine baş sağlığı dileklerini ileten Başkan Çelik, selden etkilenen hemşehrilerine de geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yeşilhisar'daki hasarı bir an önce gidermek için her türlü gayreti göstereceklerini dile getiren Başkan Mustafa Çelik, ilçedeki bozulan kaldırım ve yolların yenilenmesine pazartesi gününden itibaren başlanacağını belirtti. Başkan Çelik, ilçedeki hasarın giderilmesi için yapılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını kaydetti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Yeşilhisar'a Anında Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement