Büyükşehir Fırtınası Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Fırtınası Sürüyor

Büyükşehir Fırtınası Sürüyor

Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor fırtınası esiyor.

11.04.2016 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor fırtınası esiyor. Ligin geride kalan 21 haftasında sadece 2 mağlubiyet alan mavi-beyazlı takım 19 galibiyet, 40 puanla puan cetvelinde ikinci sıradaki yerini korudu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyespor Onursal Başkanı Fatma Şahin ile Kulüp Başkanı Osman Toprak'ın maddi ve manevi destekleriyle Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Ligindeşampiyonluk mücadelesi verdiklerini belirten Antrenör Muharrem Karakafa, deplasmanda oynadıkları İskenderun maçını zorda olsa kazanmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Ligin bitmesine 5 hafta kaldığını, 3 sahada, 2 dış sahada maç oynayacaklarını hatırlatan Antrenör Muharrem Karakafa, başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade etti.

Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Antrenörü Muharrem Karakafa, "Onursal Başkanımız Fatma Şahin, Kulüp Başkanımız Osman Toprak'a destekmlerinden dolayı ve Takım menejerimiz Ramazan Taşkın, takımın her şeyiyle yakından ilgilendiği için teşekkür ediyorum. Sezon boyuncu hiçbir sıkıntımız olmadı. Bundan sonrada olmayacak. Deplasmanda oynadığımız İskenderun karşılaşması bizim hafızalarda kalacak bir maç oldu. Maçın başında 21 sayı geriye düşmemize rağmen, menejerimiz, ben ve sporcularım hiçbir zaman inancımızı kaybetmedik ve herşeye rağmen maçı kazanabileceğimizi düşündük. Sporcularımın müthiş geri dönüşüyle deplasmanda 56 - 52 galip geldik. Tüm oyuncularımı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Altınordu maçında da aynı başarıyı göstererek şampiyonluk yolunda fire vermeden devam etmek istiyoruz. Cumartesi saat 13: 00 da Kamil Ocak Spor Salonunda oynayacağımız bu maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement