Büyükşehir Genel Sekreteri, Selden Sonra Bünyan'da İncelemeler Yaptı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Genel Sekreteri, Selden Sonra Bünyan'da İncelemeler Yaptı

Büyükşehir Genel Sekreteri, Selden Sonra Bünyan\'da İncelemeler Yaptı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Bünyan'da meydana gelen sel baskınından sonra süren çalışmaları inceledi.

26.08.2014 10:15  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Bünyan'da meydana gelen sel baskınından sonra süren çalışmaları yerinde inceledi.

Kaski, DSİ Bölge Müdürlüğü ve Bünyan Belediyesi tarafından koordineli olarak yürütülen Bük deresi ve çevresinde sel baskını temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen, Kayseri Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Mustafa Yalçın'a,, Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü yetkililerine Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Bük deresinden sonra Bünyan Atatürk stadyumu, ve Ziya Turgut Parkın'da, selin getirdiği zararları değerlendirdi ve Yavuz Selim Mahallesi Ziya Turgut Parkında sel koordinasyon çalışmaları ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda selden sonra devam eden ve yapılması gereken çalışmalar görüşüldü. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Genel Sekreteri, Selden Sonra Bünyan'da İncelemeler Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement