Büyükşehir: Gruptan Çıkacağız - Son Dakika
Spor

Büyükşehir: Gruptan Çıkacağız

Büyükşehir: Gruptan Çıkacağız

Galatasaray'ı deplasmanda 2-0 yenen Büyükşehir Belediyespor'un Başkanı İhsan Avcı, "Gruptan çıkacağımıza inanıyoruz" dedi

23.01.2015 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ı ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda 2-0 yenen Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup ekibi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Başkanı İhsan Avcı, "Gruptan çıkacağımıza inanıyoruz" dedi. Sezon başında çok iyi bir takım kurduklarını, ancak sakatlıklar ve cezalar nedeniyle ideal kadroyu sahaya sürmekte sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Başkan İhsan Avcı, "Takımımız yeni yeni rayına oturuyor. Pazar günü ligdeki Altay maçını, gelecek hafta çarşamba günü de kupada Balçova Yaşamspor'u yenerek Diyarbakır'a davul zurna eşliğinde döneceğiz" dedi. Gaalatasaray maçından önce ligde Hatayspor'u da 2-0 mağup ettiklerini hatıratan Başkan İhsan Avcı, şöyle devam etti:
"Takım olarak ligin başında hem futbol hem de seyirci yönüyle iyi olduğumuzu söylemiştik, ancak bunu yeni yeni ortaya koyuyoruz. Galatasaray'ı sahasında iyi bir oyunla devirmek iyi bir sonuçtu. Bu başarıyı Diyarbakır ve bölge halkına armağan ediyoruz. Bu sonuçla beraber kupada kalan 2 maçımız var. Önce Balçova daha sonra daEskişehirspor'u yenerek bir üst gruba çıkmaya çalışacağız. Takım olarak bu 2 maçımızı kazanacak güç ve potansiyele de sahibiz."
"HEDEF ŞAMPİYONLUK"
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak en büyük arzularının sezonun sonunda PTT1'inci Ligi'ne çıkmak istediklerini vurgulayan Başkan Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Şu an liderin gerisindeyiz. Ama, 3 puanlı sistemde olmayacak bir şey yok. Direkt çıkamazsak da PTT 1'inci Lig'e play off maçları sonucu çıkacağız. Taraftarımız yanımızda olduğu sürece yenemeyeceğimiz takım da yok."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Büyükşehir: Gruptan Çıkacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement