Büyükşehir'in Gücü En Ücra Köşede Bile Hissedilecek - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'in Gücü En Ücra Köşede Bile Hissedilecek

Büyükşehir\'in Gücü En Ücra Köşede Bile Hissedilecek

Bursa'da bir ilke imza atıp üst üste 2. kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Başkan Altepe'ye, tebrik ziyaretleri sürüyor.

18.04.2014 08:57  Güncelleme: 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Kamil Dilek, akademik odaların temsilcileri, AK Parti ilçe teşkilatları ve sanayicileri ağırlayan Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin gücünün en ücra köşelerde bile hissedileceğini söyledi.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kamil Dilek, ANASİAD Yönetim Kurulu, Veteriner Hekimler Odası, Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Bursa Verem Savaş Derneği Yönetimi, Bursa Hemofili ve Talesemi Derneği Yönetimi, AK Parti İznik ve Mudanya İlçe Teşkilatları, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Kadir Akarkaya, BİHMED Yönetim Kurulu, Marmara Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahri Şarlı, BESAB Başkanı Arif Tak ile Bursa Parlamenterler Birliği Yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi seçimlerdeki başarısı nedeniyle tebrik etti. Ziyaretlerde konuşan Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin geçen dönem Bursa'nın vizyonunu daha üst seviyelere çıkartarak marka olma yolunda önemli katkı sağladıklarını söyledi. Yeni dönemde daha çok çalışarak, vatandaşlarla iç içe olup, onların sorunlarına çözüm üreteceklerini ifade eden Başkan Altepe, "Önemli olan sahada aktif bir şekilde görev almak. Vatandaşların derdini bilmek için sahaya inip, onlarla sürekli temas halinde olmak gerekir. Bizler bu dönem yapacağımız projelerle sorunlara çözüm olmaya devam edeceğiz. Seçim esnasında Bursa'nın en ücra köylerine dahi gidip onların sorunlarını dinledik. Şimdi ise bu sorunların çözümü için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Yeni dönemde Büyükşehir değil artık bütün şehir olduklarının altını çizen Başkan Altepe, "Köylerin artık Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanmasından dolayı çok memnunuz. Onlar bizim için yük değil başımızın tacıdır. Oralardaki sorunları biz zaten iyi biliyoruz. Yeni dönemde yapacağımız hizmetlerle buralarda yaşayan halkımızın takdirini kazanacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'in Gücü En Ücra Köşede Bile Hissedilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement