Ankara Büyükşehirin Hanımlar Matinesi Evren'de - Son Dakika
Yerel

Ankara Büyükşehirin Hanımlar Matinesi Evren'de

Ankara Büyükşehirin Hanımlar Matinesi Evren\'de

Ankara Büyükşehir Belediyesinin dört bir yanda düzenlediği Hanımlar Matinesinin adresi bu kez Evren ilçesi oldu.

03.03.2014 19:44  Güncelleme: 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Ankara'nın dört bir yanında düzenlediği "Hanımlar Matinesi"nin adresi bu kez Evren ilçesi oldu. Evrenli hanımlar, saz heyeti ve solisti kadınlardan oluşan Fasl-ı Nisa Grubu'nun seslendirdiği türkü ve şarkılarla coştu.

Evren Kültür Merkezi'ni tıklım tıklım dolduran kadınların alkışları arasında etkinliğe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, gördüğü ilgi ve coşkudan etkilenerek, "Görüyorum ki salon bizlere yetmemiş. Seçimlerden sonra inşallah Hanımlar Matinesi'ne daha büyük salonlarda devam edeceğiz" dedi.

Nevin Gökçek, yaklaşık 60 bine yakın eve ziyaretlerde bulunarak misafir olduğunu belirterek, buralarda karşılaştığı manzaralardan örnekler verdi. Ailelerin çocuklarına sahip çıkmaları gerektiğine dikkat çeken Nevin Gökçek, hanımların da kendilerine zaman ayırmasını önerdi. Nevin Gökçek, bayanların Evren'e yapılacak olan BELMEK, aile yaşam, Hanım lokalleri gibi Büyükşehir Belediyesi'nin uyguladığı sosyal ve kültürel faaliyetlerden yararlanmalarını istedi.

Büyükşehir Belediyesi'nce bu dönem özellikle Tarım ve hayvancılık gibi destekleme projelerine önem verileceğine dikkat çeken Nevin Gökçek, üreticilerin ürünlerini aracısız satabileceklerini bildirdi.

Evren'de de diğer ilçelerde olduğu gibi çekilişler ve armağan yağmuru program boyunca devam etti. Programın başında yapılan çekilişin ardından 4 şanslı bayan, stil danışmanı Aysu Kaba'nın "Still otobüsü"nde yer alarak cilt bakımı, makyaj yaptırma hakkı ile elbise kazandılar.

Eğlence sırasında yapılan çekiliş sonrası talihliler, yine elektrikli fırın, kahve makinesi, ütü, yemek takımı ve saç düzleştirici gibi armağanları bizzat Nevin Gökçek'in elinden aldılar. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara Büyükşehirin Hanımlar Matinesi Evren'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement