Büyükşehir'in Hizmetleri Takdir Topluyor - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'in Hizmetleri Takdir Topluyor

Büyükşehir\'in Hizmetleri Takdir Topluyor

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Davutlar Mahallesi'ni ziyaret ederek, Mahalle Muhtarı Ahmet Gerçek ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

28.01.2017 14:00  Güncelleme: 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Mahalle Muhtarı Ahmet Gerçek, Davutlar gurup yolunda başlatılan genişletme ve bakım çalışması nedeniyle memnuniyetini paylaşarak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin il genelinde kazandırdığı hizmetler 7'den 70'e tüm vatandaşlar tarafından takdir topluyor. Bu kapsamda Davutlar Mahallesi'ni ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü'ne, Mahalle Muhtarı Ahmet Gerçek ve mahalle sakinleri, Davutlar gurup yolunda başlatılan genişletme ve bakım çalışması nedeniyle teşekkür etti. Güzgülü'ne İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz ve Yunusemre Belediyesi'nin MHP'li Meclis Üyesi Gültekin Aşçı eşlik etti.

Davutlar'ın Çilesi Son Buluyor

Mahalle Muhtarı Ahmet Gerçek ve mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından Davutlar gurup yolunda başlatılan yol genişletme ve bakım çalışması nedeniyle memnuniyetini dile getirdi. Karakılınçlı, Örencik, Örselli, Pelitalan, Karaahmetli, Süngüllü, Pınarköy ve Karahüseyinli gibi birçok mahalleye ulaşımı sağlayan ve vatandaşlar için çileye dönüşen yolda başlatılan çalışmanın önemine değinen Mahalle Muhtarı çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ulaşımda kalite ve güvenin artacağını belirtti.

Çalışmaları İncelediler

Mahalle Muhtarı Ahmet Gerçek ve mahalle sakinlerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileten Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü," Manisa'nın il genelinde vatandaşlarımıza en iyi hizmetleri sunabilmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda Davutlar Mahallemizde de, trafik açısında güvensiz olan ve bölge sakinleri için çileye dönüşen yolda bir genişletme çalışması başlattık. İnşallah kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak, bölge sakinlerinin hizmetine sunacağız" dedi. Güzgülü ve beraberindekiler daha sonra mevcut yolda yürütülen çalışmaları inceledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'in Hizmetleri Takdir Topluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement