Büyükşehir'in Miniklerinden Sevimli Dostlara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'in Miniklerinden Sevimli Dostlara Ziyaret

Büyükşehir\'in Miniklerinden Sevimli Dostlara Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören minik öğrenciler, 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret etti.

05.10.2015 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören minik öğrenciler, 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'ni ziyaret etti. Yetkililer tarafından hayvanlar hakkında bilgilendirilen minikler, hayvanlara şiddet uygulanmaması için de çağrıda bulundu.

Manisa Büyükşehir Kreş ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören minik öğrenciler, 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü'nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Başak Ustamehmetoğlu ve öğretmenleri eşliğinde Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'ni ziyaret eden minikler, merkezi gezerek hayvanlara şiddet uygulanmaması için de çağrıda bulundu. Ziyaretlerinde miniklere, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Aykurt ve merkez yetkilileri de eşlik etti.

Öğretmenleri eşliğinde öncelikle kedilerin bulunduğu alanları gezen minikler; köpek, at ve kedilerin bulunduğu alanlarda da keyifli zaman geçirdi. Yetkililer tarafından hayvanlar hakkında bilgilendirilen minikler, merkeze battaniye, kedi ve köpek maması da hediye etti. Minikler, 'Empati', 'Bir Damla Su Hayat Kurtarır', 'Vicdan' gibi hayvanların da yaşam hakkına sahip olduklarını belirten dövizleriyle de anlamlı mesajlar verdi.

Gerçekleştiren ziyaret hakkında bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Aykurt, "4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü' dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören minik öğrencilerimiz, sevimli dostlarımıza ziyarette bulundu. Öğretmenleri eşliğinde merkezi gezen minik öğrencilerimiz hem keyifli zaman geçiriyor, hem de hayvanlar hakkında bilgilendiriliyor" ifadelerinde bulundu.

MİNİKLER HAYVAN SEVGİSİYLE BÜYÜYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören minik öğrencilerin hayvan sevgisiyle büyüdüklerini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Başak Ustamehmetoğlu ise, "Bizlere bu imkanı sağladıkları için öncelikle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve merkez yetkililerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'in Miniklerinden Sevimli Dostlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement