Büyükşehir'in Sporcusundan Büyük Başarı - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'in Sporcusundan Büyük Başarı

Büyükşehir\'in Sporcusundan Büyük Başarı

6360 sayılı büyükşehir belediyeler kanunu ile büyükşehirlere bağlanan İl Özel İdareleri'nin işleyişi artık büyükşehir belediyeleri bünyesinde gerçekleşiyor.

26.09.2014 11:46  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İl Özel İdaresi Spor Kulübü Kick Boks sporcusu Mevlana Altuntaş 63,5 kiloda Türkiye şampiyon oldu. Başarılı sporcu, 18–26 Ekim tarihlerinde İspanya'nın Bilbao kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Diğer yandan, Şahinbey Halk Eğitim Kulübü sporcusu Serdar Yiğit Eroğlu da, Full Contcat branşında şampiyon olarak Mevlana Altuntaş ile birlikte Milli Takımlara seçildi.

Gaziantepli sporcular, 8–17 Ekim tarihleri arasında ise, Spor Genel Müdürlüğü Niğde Demirkazık Sporcu ve Kamp Eğitim Merkezi'nde Milli Takımlar Hazırlık Kampı'na katılacaklar.

Haziran ayında Gaziantep'te yapılan Türkiye yıldızlar, büyükler, full contact lowking, K1 rules, kategorilerindeki yarışmalarında iki Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İl Özel İdaresi sporcusu Türkiye şampiyonu oldu. K1 Contcat 63,5 kiloda Türkiye birincisi olan Mevlana Altuntaş milli takımlara seçildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı ve aynı zamanda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Ümit Durmuş, yeni büyükşehir belediye yasası ile kendilerine geçen İl Özel İdaresi Spor Kulübü'nün sporcularını bünyelerine aldıklarını ve gerekli desteği yaptıklarını ifade etti. Durmuş, Mevlana'nın İspanya'da başarılı maçlar çıkaracağını ve Gaziantep'i en iyi şekilde temsil edeceğini kaydetti.

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Milli Takım Antrenörü Mehmet Çetin Karakurt'un nezaretinde Bilbao'daki Avrupa Şampiyonası'na gidecek olan kick boks sporcuları Mevlana Altuntaş ile Serdar Yiğit Eroğlu çalışmalarını Gaziantep'te sürdürüyor.

Antrenörleri Mehmet Çetin Karakurt nezaretinde hazırlıklarını sürdüren başarılı sporcular, milli takımlarda Gaziantep'i en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ettiler. Karakurt, başarılı sporcuların çok çalıştığını ve İspanya'da da Türkiye'yi başarı ile temsil ederek derece yapacaklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'in Sporcusundan Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement