Büyükşehir Kandıra Cezaevine Halı Saha Yaptı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Kandıra Cezaevine Halı Saha Yaptı

Büyükşehir Kandıra Cezaevine Halı Saha Yaptı

Kandıra Açık Ceza İnfaz Kurumu’na mahkumların ve personelin spor yapmalarına imkan sağlayacak çim halı saha törenle hizmete açıldı.

14.10.2015 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kandıra Açık Ceza İnfaz Kurumu'na mahkumların ve personelin spor yapmalarına imkan sağlayacak çim halı saha törenle hizmete açıldı.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bulunan Kandıra Açık Ceza İnfaz Kurumu'dan gelen talep doğrultusunda mahkumların ve personelin spor yapmalarına imkan sağlayacak çim halı saha törenle hizmete açıldı. Törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ferhat Turunç, Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek ve çok sayıda davetli katıldı.

Mahkumların suç makinası olarak değil, ailesine hizmet verecek bireyler olarak evlerine döneceğini belirten Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, "Şu anda bulunduğumuz bina itibarıyla her türlü mahkumun ihtiyacını karşılayacak, topluma kazandırılma adına donanıma sahip. Halı saha yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımızın verdiği talimatlar ile bütün bu hizmetleri yaptık. Kendisine canı gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonra bu binada çok güzel hizmetler olacak. Mahkumlar burada suç makinası değil de, ailesine hizmet verecek olarak dönecek" dedi.

Allah kimseyi cezaevine düşürmesin diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karasosmanoğlu, "Cezaevine düşeni iterek ötekileştirerek bir yerlere varamayız. Hayat bir bütün, burası adeta bir kasaba, 3 bin nüfus var. Her geçen gün bu kasabamız daha güzel hale gelecek. Burada yaşayacak insanların sağlıklı bir şekilde olması için gerekenleri buraya kazandıralım. Mahkumlar için spor alanı yaptık" şeklinde konuştu.

Ankara'daki olay millet olarak bizleri sarstı diyen Karaosmanoğlu, " Türkiye'nin onurunu çekemeyenler, bize diz çöktürmek isteyenler ve bunları destekleyenler var. Ankara'daki olay millet olarak bizleri sarstı. Saldırılar Türk Milletine yapıldı. Haçlı saldırıları bitmemiştir. Türkiye Allah'a şükür ayakta duran devlet haline geldi. Artık kendi otoyolunu yapan mühendislerimiz var. Boğazın altından ve üstünden geçiyoruz. En büyük üçüncü Köprü olan Körfez Geçiş Köprüsü'nü yapıyoruz. Bunları bizim evlatlarımız yapıyor. Bunları çekemeyen, düşmanlar var. PKK, PYD, taşerondur. Bizzat üretilen virüs mikroplardır. Birliğimiz ve beraberliğimizi koruyacağız. Bunu yıkmak için uğraşıyorlar. Yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından mahkumların cezaevinden çıktıktan sonra meslek sahibi olabilmeleri için çalıştıkları atölyeleri gezen Karaosmanoğlu, burada mahkumlarla sohbet ederek kolay gelsin dileklerinde bulundu.

Atölye gezisinin ardından cezaevinin içine yapılan çim halı sahaya geçen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu burada mahkumlarla hatıra fotoğraf çekilerek bir penaltı atışı yaptı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Kandıra Cezaevine Halı Saha Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement