Büyükşehir Kemer'e Asmek Açıyor - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Kemer'e Asmek Açıyor

Büyükşehir Kemer\'e Asmek Açıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs (ASMEK) merkezlerini ilçelerde açmaya devam ediyor.

29.08.2016 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs (ASMEK) merkezlerini ilçelerde açmaya devam ediyor. Kemer eski Devlet Hastanesi yenilenerek, ASMEK'e dönüştürülüyor. Yeni dönemde hizmete girmesi planlanan kurs merkezinin bir bölümü kreş ve spor salonu olarak da hizmet verecek.

Türkiye'nin en büyük yaygın eğitim kurumlarından biri olan ASMEK, Elmalı, Manavgat, Demre, Akseki, Alanya, Gündoğmuş gibi ilçelerden sonra Kemer'de de açılıyor. Kemer eski Devlet Hastanesi, Büyükşehir Belediyesi Bakım Onarım ekipleri tarafından yenilenerek, ASMEK'e dönüştürülüyor. 2016-2017 eğitim döneminde faaliyete girmesi hedeflenen ASMEK, Kemerlileri mesleki ve sanatsal kurslarla tanıştıracak.

Kreş ve spor salonu da yapılıyor

Büyükşehir Belediyesi, eski devlet hastanesinin diğer iki binasını da yenileyerek kreş ve spor merkezi haline getiriyor. Bakım ve onarımı yapılan, Kemerli minikler için duvarları rengarenk boyanan kreş, yeni dönemde faaliyete geçecek. Binanın bir bölümü de spor merkezi olarak düzenleniyor. Merkez tamamlandığında Kemerlilere fitness ve çeşitli spor dallarında ücretsiz hizmet verecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Kemer'e Asmek Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement