Büyükşehir, kış hazırlıklarını sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir, kış hazırlıklarını sürdürüyor

Büyükşehir, kış hazırlıklarını sürdürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kışa hazırlık çerçevesinde ile ve ilçe merkezlerinde yol sorunlarını gidermek için çalışmalarını sürdürüyor.

19.10.2014 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı kış aylarında hava koşullarından dolayı meydana gelebilecek sorunları minimize etmek için Aralık ayına kadar planlanan 141 kilometre sati ve 278 kilometre beton yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir belediyesinden yapılan açıklamada ulaşım kalitesini artırmak için ilçelerde çalışmalarını yürüten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Akçakale ve Harran ilçesindeki mahallelerde 60,7 kilometre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde sati kaplama, Ceylanpınar ilçesine bağlı mahallerde 33 kilometre sati kaplama yol çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Öte yandan merkez ilçelerde ise farklı noktalardaki yeni yerleşim merkezlerinde yeni yol yapım çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinde 33 kilometre stabilize yol çalışmalarına da başladı.

BETON YOL YAPILIYOR

İlk olarak Siverek'in merkez dışındaki mahallelerinde uygulanan beton yol çalışması genişletilerek Şanlıurfa merkez ilçelerinde de yapılacak. Bu çerçevede Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Siverek'in yanı sıra, Ceylanpınar ve merkez Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinde kış sezonu öncesi hedeflenen 278 kilometrelik beton yol çalışmalarını başlatarak, vatandaşın daha rahat ve sağlık yollardan ulaşımı sağlanması hedefleniyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Büyükşehir, kış hazırlıklarını sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement