Büyükşehir, Korkuteli Hali ile İlgili Esnafla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir, Korkuteli Hali ile İlgili Esnafla Bir Araya Geldi

Büyükşehir, Korkuteli Hali ile İlgili Esnafla Bir Araya Geldi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Muharrem Kavurkacı, Batı Antalya Halleri Koordinatörü Erdeniz Yavuz, Toptancı Haller Müdürü Dilaver Demir, Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Öğretmenevi’nde toptancı hali esnafı ile bir araya geldi.

05.03.2015 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Muharrem Kavurkacı, Batı Antalya Halleri Koordinatörü Erdeniz Yavuz, Toptancı Haller Müdürü Dilaver Demir, Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Öğretmenevi'nde toptancı hali esnafı ile bir araya geldi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu toplantıda yaptığı konuşmada, 30 Mart'tan sonra yeni Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte, toptancı hallerinin sorumluluklarının Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne geçtiğini hatırlattı.

Batı Antalya Halleri Koordinatörü Erdeniz Yavuz ise, Büyükşehir Belediyesi Hali dışında Antalya genelinde 23 tane toptancı hali bulunduğunu, bu hallerin bir çoğunda yeni döneme geçiş süreciyle ilgili sorunları çözdüklerini belirtti. Halin yapımı için Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce'ye teşekkür eden Yavuz, "Halin yapımını tamamlamak Büyükşehir Belediyesi'ne nasip oldu. Toptancı hallerimiz büyükşehir bünyesine alındıktan sonra gördük ki, bazı sorunları var. Bu sorunları hal esnafı ile birlikte çözeceğiz. Sezona yetiştirmek için 2,5 ay geçecek. Biz bir an önce faaliyete geçirmek için ortak bir karar alalım dedik" ifadelerini kullandı.

Zabıta Daire Başkanı Muharrem Kavurkacı da toplantıda alınacak kararlar sonucu gerekli çalışmaları tamamlayacaklarını belirterek, "Hal içerisinde ticaret yapan komisyoncular yüzde 1, hal dışarısında yüzde 2 vergi alınacak" dedi. 30 işyeri ile ilgili bilgi de veren Kavurkacı, "Şu anlık kiralık düşünüyoruz ancak sizlerin isteğine göre satılık da yapabiliriz. Satmayacağız diye bir şey yok. Belediyemizin çıkarı doğrultusunda ve sizlerin isteği doğrultusunda bir proje hazırlayacağız" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir, Korkuteli Hali ile İlgili Esnafla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement