Büyükşehir Meclisi'nden Yeşilhisar'a "Geçmiş Olsun" - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Meclisi'nden Yeşilhisar'a "Geçmiş Olsun"

Büyükşehir Meclisi\'nden Yeşilhisar\'a "Geçmiş Olsun"

Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısını yaptı.

11.07.2016 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısını yaptı. Toplantıda 58 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı toplantısına Meclis Başkan Vekili Mehmet Savruk başkanlık etti. Toplantının başında 7 Temmuz'da Yeşilhisar'da yaşanan sel felaketi hakkında bilgi veren İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz, 80-90 yıldır görülmeyen bir yağış sonrası sel felaketi ile karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Sel nedeniyle ana yollar ve kaldırımlar ile 50-60 evde hasar oluştuğunu dile getiren Akdeniz, "Sel felaketinde ayrıca bir genç kardeşimizi ne yazık ki kaybettik. Uğradığımız afet sonrası ekipmanlarıyla yanımızda olan ve yaralarımızı saran Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere komşu ilçe belediyelerimize teşekkür ediyorum. İlçemizdeki taşkın koruma kanalı yapılmamış olsa daha büyük bir afetle karşı karşıya kalabilirdik." dedi. Meclis Başkan Vekili Mehmet Savruk da meclis adına Yeşilhisar halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Meclis toplantısında daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığı Basın Danışmanı Osman Yalçın tarafından son bir ayda Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan çalışmalarla ilgili bir sunum yapıldı. Yalçın, açılışı yapılan köprülü kavşaklar ile ilçelerdeki kadın ve gençlik merkezleri başta olmak üzere yapılan yatırımlar, kent merkezinde devam eden yatırımlar ve Ramazan ayında yapılan etkinliklerle ilgili bilgi verdi.

Meclis toplantısında ise 58 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda temsil kabiliyetini geliştirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi kurulması ve bu konuda hazırlanan komisyon raporunun kabulüyle ilgili talep de meclis üyelerince kabul edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Meclisi'nden Yeşilhisar'a 'Geçmiş Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement