Büyükşehir Meclisi Toplandı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Meclisi Toplandı

Büyükşehir Meclisi Toplandı

Büyükşehir Belediye Meclisi, gündemindeki maddeleri görüşmek üzere toplandı.

12.05.2014 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Meclisi, gündemindeki maddeleri görüşmek üzere toplandı. Meclis toplantısında ek gündem maddeleri ile birlikte 80 madde görüşüldü.

Büyükşehir Belediye Meclisine, Meclis Başkanvekili Bekir Yıldız başkanlık etti. Toplantıda ilk olarak Büyükşehir Belediyesinin 2013 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabı ele alındı ve kesin hesabın Plan Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda daha sonra Kocasinan, Melikgazi ve Talas Belediyeleri'nden gelen nazım imar plan değişikliklerine ilişkin taleplerle ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları görüşüldü. Komisyon raporları meclis üyelerince oylanarak kabul edildi.

Meclis gündemine Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dahil olan ilçeler ile bu ilçelere bağlı mahallelerdeki mezarlıkların durumu da getirildi. İlçelerdeki mezarlıklarla ilgili görev ve yetkilerin ilgili ilçe belediyelerine devredilmesi hususundaki Çevre ve Sağlık Komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda mezbaha bulunan yedi ilçedeki bu hizmetlerin yine ilçe belediyelerine devredilmesi; ancak veteriner ve kasaplık ücretlerinin Büyükşehir Belediyesince karşılanması yönündeki komisyon raporu da görüşüldü ve bu rapor oy birliği ile meclisten geçti. Toplantıda ayrıca Şehit Necmettin Keleş'in isminin Konaklar Mahallesindeki bir caddeye verilmesi talebi de oy birliği ile kabul edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement