Nizip'teki Köpek Barınağı İyileştirilecek - Son Dakika
Yerel

Nizip'teki Köpek Barınağı İyileştirilecek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nizip'te bulunan köpek barınağının daha iyi şartlarda hizmet vermesi için çalışmalara başladı.

22.06.2015 14:57  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nizip'te bulunan köpek barınağının daha iyi şartlarda hizmet vermesi için çalışmalara başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Köpekleri sokaktaki kötü şartlardan kurtarıp barınaklarda daha iyi bir yaşam sunmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Nizip'te bulunan barınağı iyileştirerek buradaki köpeklerin yüksek standartlara kavuşması için bir takım revize işlemleri yapacak.

Mobil ekiplerle her gün ilçelerde sokak köpeklerine aşı, kısırlaştırma yapan, yemek ve su ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, barınaklarda bulunan köpeklerin daha iyi şartlarda bakılması için merkezden kontrollerinin gerçekleşmesini sağlıyor.

Doğal Hayatı Koruma Daire Başkanlığı yetkilileri, 5199 sayılı kanun çerçevesinde sokaktan toplanan köpeklerin kısırlaştırılıp, kulağına küpe ve çip takılarak kontrol altına alındığını bildirdi.

Yetkililer, Nizip barınağındaki köpeklerin, iyileştirme çalışmaları bitene kadar Gaziantep merkezdeki barınağa taşınacağını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nizip'teki Köpek Barınağı İyileştirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement