Büyükşehir Ortaca'da Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Ortaca'da Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

Büyükşehir Ortaca\'da Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ortaca ilçesinde bilgilendirme toplantısı düzenledi.

20.10.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ortaca ilçesinde bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik'in katıldığı bilgilendirme toplantısı Ortaca Bahçelievler Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Ortaca İlçesi'nde bugüne kadar gerçekleştirdiği hizmetlerin ve projelerinin katılımcılara anlatıldığı bilgilendirme toplantısında Muğla Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları da Ortaca İlçesi özelinde ve Muğla genelinde yapılan yol, su, ulaşım, tarım, sağlık gibi birçok konuda vatandaşları bilgilendirdi.

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede Büyükşehir'in önemli bir yol kat ettiğini belirterek; "Büyükşehir yasasından kaynaklanan aksaklıklardan dolayı bazı hizmetlerde sıkıntı var. Bu yasadan kaynaklanıyor. Büyükşehir yasası çıkartılırken biz bazı noktalarda itiraz ettik. Aksaklıklar olabileceğini ifade ettik. Ancak bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede Büyükşehir organizasyonunu tamamlayarak, belli bir noktaya geldi. Hem nüfus yapısı açısından, hem de yüz ölçümünün çok geniş olması açısından ciddi sıkıntılar yaşandı. Büyükşehir süreç içerisinde bunları aşıyor" diye konuştu.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ise, vatandaşlara en yüksek seviyede hizmet etmek için çalıştıklarının altını çizdi.

Gürün; "Her ilçede, ilçe belediye başkanlıkları ile orada bulunan bürokratlarla yükü götürüyoruz. Sorumlu olduğumuz halka en yüksek seviyede hizmet etmek, onun günlük yaşantısını daha kaliteli bir hale getirmek ve huzur içinde, mutluluk içinde yaşamasını temin etmek için çalışıyoruz. Büyükşehir olduktan sonra süratle organize olmaya çalıştık, bir ekip olarak uyum içinde çalışmaya gayret ettik. Bizim tadilat dolayısı ile 15 gün kapalıyız deme şansımız yok, hizmet devam ediyor. 14 yeni büyükşehir olmuş belediye içerisinde en başarılı Büyükşehirlerden birisiyiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Ortaca'da Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement