Büyükşehir Ortaca'da Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Ortaca'da Muhtarlarla Buluştu

Büyükşehir Ortaca\'da Muhtarlarla Buluştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi iki yılda yapılan hizmetlerin ve yatırımların anlatıldığı toplantılara Ortaca ilçesinde devam etti.

08.04.2016 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Büyükşehir Belediyesi iki yılda yapılan hizmetlerin ve yatırımların anlatıldığı toplantılara Ortaca ilçesinde devam etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, "Muğla'da Büyük Bir Aileyiz" sunumuyla Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin iki yılda yaptığı hizmetlerin ve yatırımların anlatıldığı Muhtarlar Bilgilendirme toplantıların on ikincisini Ortaca İlçesi'nde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, Muğla Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Ortaca mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

"Ortaca İlçesi'nden Muhtarlar Masası'na Bugüne Kadar 245 Talep Geldi"

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Ortaca İlçesi'nde düzenlediği Muhtarlar Bilgilendirme toplantısında konuşan Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü Muhtarlar Masası Sorumlusu Yeşim Genç, 1 6 Ekim 2014 yılında Muğla'da 551 mahalle muhtarına hizmet vermek için kurulan Muhtarlar Masası'nın şimdi 565 muhtara hizmet verdiğini, Muhtarlar Masası'na bugüne kadar Muğla il genelinden 4478 adet başvuru yapıldığını, Ortaca İlçesi'nden 245 başvuru ve talebin geldiğini söyledi. Ortaca ilçesinin 27 muhtarı olduğunu ve bunlardan 24'ünün Muhtarlar Masası ile sürekli iletişim halinde olduğunu söyleyen Yeşim Genç, 444 48 01-8 numarasını çevirerek bütün muhtarların kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.

Hasan Karaçelik; "Büyükşehir Belediye'mize İlçemize Hizmetleri ve Bilgilendirme Toplantıları İçin Teşekkür Ediyorum"

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bilgilendirme toplantısında konuşan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, muhtarların mahallerinde kendileri için çok önemli olduğunu, belediye hizmetleri anlamında kılcal damarlar gibi işlev gördüklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesi olarak kendilerinin değişen yasa ile hizmet verdiklerini söyleyen Karaçelik, bugüne kadar ilçelerine yapılan hizmetler için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'e ve ekibine teşekkür etti.

"Vatandaşlarımıza Daha Yaşanır Bir Kent Sunmak İçin Çalışıyoruz"

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 2014-2015 yılında Muğla'ya Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ olarak 247 milyon 454 bin lira yatırım yaptıklarını bu yatırımın 6 milyonunu Ortaca ilçesine yapıldığını söyledi ve 2016 yılında Muğla'ya 410 milyon 218 bin lira yatırım yapacaklarını bu yatırımın da 26 milyonunun Ortaca ilçesine yapılacağını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; "Muğla, coğrafi yapısı ve nüfus dağılımı olarak çok farklı bir şehir. Muğla İstanbul ve Kocaeli gibi Türkiye'nin en kalabalık illerin yüzölçümünün toplamının iki katından daha fazla alana sahip. Büyükşehir Belediyesi iki yıl içinde hem kuruluş ve organizasyon şemasını tamamladı hem de bu geniş coğrafyada, 13 ilçesinde hizmetleriyle vatandaşların daha düzenli ve konforlu yaşamasını sağlamak için yatırımlar yaptı. Muğla genelinde yollardan, suya, hafriyat alanlarından çöp deponi alanlarına, evde bakım hizmetinden ulaşımda dönüşüme kadar Muğla'mızın geleceğini, vatandaşlarımızın daha rahat, konforlu yaşamasını sağlayacak hizmetleri gerçekleştirdik. Bu toplantımızda sizlere yaptığımız hizmetleri ve yapacağımız hizmetleri anlatıyor, sizlere dağıttığımız kitapçıklarımızla yapacaklarımızı taahhüt ediyoruz. Görev süremiz sonunda verdiği sözleri hizmetlerle yerine getirmenin huzuru ve güveni ile vatandaşlarımıza daha yaşanır bir kent sunacağız." dedi - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Ortaca'da Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement