Büyükşehir Ramazan Şenlikleri Bakan Çavuşoğlu'nu Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Ramazan Şenlikleri Bakan Çavuşoğlu'nu Ağırladı

Büyükşehir Ramazan Şenlikleri Bakan Çavuşoğlu\'nu Ağırladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenlikleri, AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ü ağırladı.

08.07.2014 14:13  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenlikleri, Avrupa Birliği Bakanı (AB) Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ü ağırladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Vali Sebahattin Öztürk, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ilk olarak Karaalioğlu Parkı içinde oluşturulan Ramazan çarşısını gezdi. Esnafa "hayırlı işler" dileklerini ileten Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Türel, vatandaşlarla sohbet etti. Antalyalılar, 5 yıl aradan sonra tekrar kurulan nostaljik Ramazan çarşısı ve eğlenceler için memnuniyetlerini dile getirdi. Çarşı içinde kurulan çay bahçesinde kahve içen Bakan Çavuşoğlu ve Türel, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

BAKAN'DAN TEŞEKKÜR

AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Vali Sebahattin Öztürk, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve Başkan Menderes Türel, daha sonra şenlik kapsamında gerçekleştirilen Burdurlular Gecesi'ne katıldı. Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, "Çok güzel bir etkinlik, çok güzel bir ortam. Bu güzel Ramazan gecesini düzenleyen Başkan Menderes Türel'e Antalyalılar adına teşekkür ediyorum" dedi. Etkinliğe katkı koyan Burdurlular Derneği Başkanı Celal Hatipoğlu, geceye katılan AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na plaket sundu.

CEMİLEM'İ İSTEDİ

Şenlik alanını dolduran Antalyalılara 'iyi eğlenceler" diyen Başkan Menderes Türel de gecede sahneye çıkan sanatçı Ahmet Serttaş'tan istekte bulundu. Türel, Serttaş'tan Burdur yöresinin ünlü Cemilem türküsünü seslendirmesini istedi. Büyük coşkunun yaşandığı gece Burdur'dan gelen halk oyunları ekibi Grup Destan'ın folklor dansları ile renklendi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Ramazan Şenlikleri Bakan Çavuşoğlu'nu Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement