Büyükşehir, Salihli'de Hizmetleri İnceledi - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir, Salihli'de Hizmetleri İnceledi

Büyükşehir, Salihli\'de Hizmetleri İnceledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Salihli’ye giderek ilçede yürütülen çalışmalar ve kazandırılacak projeler hakkında incelemelerde bulundu.

15.06.2016 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Salihli'ye giderek ilçede yürütülen çalışmalar ve kazandırılacak projeler hakkında incelemelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde başlattığı projeleri ve kazandıracağı yatırımları yerinde incelemeye devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Salihli'ye giderek incelemelerde bulundu. Halil Memiş'e, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Etüd ve Projeler Daire Başkanı Müge Türkeli Kuğu, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, MASKİ İçme Suları Daire Başkanı Hakan Açabay, Yol Şube Müdürü Fevzi Demir de eşlik etti.

"SALİHLİ, GELİŞMEYE VE DÖNÜŞMEYE DEVAM EDECEK"

Halil Memiş ve beraberindeki heyet, ilk olarak yeni binasına taşınan Salihli Koordinasyon Şube Müdürlüğü'ne giderek, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Koordinasyon Şube Müdürü Ali Rıza Ünveren, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Cevdet Zurnacı ve Osman Vural ile görüşen Halil Memiş, "2016 yılı içerisinde Salihli merkeze ve mahallelerine birçok hizmet götürüyoruz. Manisa'nın 17 ilçe belediyesiyle işbirliği yaparak Manisalı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürüyoruz. Bu kapsamda da Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün önderliğinde Salihli, gelişmeye ve dönüşmeye devam edecek" diye konuştu.

BAŞKAN KAYDA'YA ZİYARET

Koordinasyon merkezindeki toplantının ardından Genel Sekreter Halil Memiş, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Salihli'ye kazandırılacak projeleri görüştüklerini belirten Halil Memiş, Salihli Şantiyesi içerisine yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını da sözlerine ekledi. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ise, "İlçemiz, Manisa Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte gelişmeye devam ediyor. Asfalt, ulaşım, alt yapı ve sosyal belediyecilik anlayışıyla getirilen hizmetler Salihlili vatandaşlarımız tarafından takdir topluyor. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e, size ve değerli ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

HİZMETLERİ YERİNDE İNCELEDİ

Ziyaretin ardından Halil Memiş ve beraberindeki heyet, sırasıyla MABEM, Gıda Bankası, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ve Salihli şantiyesini inceleyerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ALT YAPI VE KİLİT PARKE YAPILIYOR

Yeşilova, Hacılı ve Mevlütlü Mahallelerini birbirine bağlayan ve Büyükşehir Belediyesi ile sıcak asfalta kavuşan yolu inceleyen Halil Memiş ve beraberindeki heyet, Yeşilova'ya giderek, mahalle sakinleriyle sohbet etti. Yeşilova Mahallesi Muhtarı Emir Satmaz, "Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere sizlere, tüm ekibine teşekkür ediyorum. 54 yıldır asfalt atılmayan yolumuza asfalt atıldı. Hizmetler sadece asfaltla da kalmadı Salihli Belediyesi ile birlikte mahallemize kilit parke taşı, alt yapı gibi birçok hizmet getirdiniz. Çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun" diye konuştu.

"2016 MANİSA'NIN YILI OLACAK DEMİŞTİK"

İyi dilekleri için teşekkür ederek sözlerine başlayan Genel Sekreter Halil Memiş, "Buraya Sayın Başkanımız Cengiz Ergün'le birlikte gelmiş ve yolu incelemiştik. Biz, Manisa il genelinde hiçbir ayrım gözetmeksizin bütün ilçelerimize, mahallelerimize hizmet götürmeye çalışıyoruz. Yaptığımız her hizmetin ardından vatandaşların duasını alıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak 2016 yılının Manisa'nın yılı olacağını ifade etmiştik. Bu doğrultuda da çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" diye konuştu.

Yeşilova Mahallesi'nden sonra çalışmaların devam ettiği Salihli Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu inşaatına geçen ve Başkan Zeki Kayda'yla buluşan Halil Memiş ve beraberindeki heyet, salonda yapılan çalışmaları inceleyerek, görüş alışverişinde bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir, Salihli'de Hizmetleri İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement