Büyükşehir Spor Okulu Öğrencileri İznik Gezisi Yaptı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Spor Okulu Öğrencileri İznik Gezisi Yaptı

Büyükşehir Spor Okulu Öğrencileri İznik Gezisi Yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Okulu öğrencileri, İznik’e kültürel gezi düzenledi.

13.06.2016 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Okulu öğrencileri, İznik'e kültürel gezi düzenledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ücretsiz Spor Okulu öğrencileri kültürel gezilerini sürdürüyor. Ücretsiz Spor Okulları'nın Karamürsel ilçesinde basketbol, jimnastik, voleybol, masa tenisi ve yüzme branşlarında eğitim alan 128 öğrencisi geçtiğimiz hafta Anadolu Selçuklu Devleti'nin ilk başkenti olan İznik'i ziyaret etti. Öğrencilere gezi sırasında eğitmenleri eşlik etti.

Spor Okulu öğrencileri, adeta bir açık hava müzesini andıran İznik'te tarihi ve turistik yerleri gezdi. Öğrencilere burada rehberler tarafından kentin prehistorik çağdan bu güne kadarki gelişimi anlatıldı. Ayrıca İznik'in kendine özgü iklimi, yaz kış bereket saçan toprağı, doğal güzellikleri, İznik gölü ile dünyaca ünlü çinileri sporculara tanıtıldı. Sporcular çömlek atölyelerine de girerek ustaların çömlek yapmasını izledi.

Ücretsiz Spor Okulu öğrencileri, kültürel geziler sayesinde önemli merkezlerin tarihi ve turistik güzelliklerini görme fırsatı yakaladıklarını kaydetti. Öğrenciler, kendilerine her türlü imkanı sağlayarak bu gezilere katılmalarını sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Spor Okulu Öğrencileri İznik Gezisi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement