Büyükşehir Suçatı Yolunu Onardı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Suçatı Yolunu Onardı

Büyükşehir Suçatı Yolunu Onardı

Denizi’nin Acıpayam ilçesi ile Suçatı Mahallesi arasındaki meydana gelen heyelan nedeniyle tek şeride düşen yol, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından onarıldı.

18.02.2015 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizi'nin Acıpayam ilçesi ile Suçatı Mahallesi arasındaki meydana gelen heyelan nedeniyle tek şeride düşen yol, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından onarıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, geçtiğimiz hafta yoğun kar yağışından dolayı heyelan nedeniyle tek şeride düşen Acıpayam ilçesi ile Suçatı Mahallesi arasındaki yolda 2 kamyon, 1 greyder, 1 ekskavatör ve 1 yükleyici ile birlikte çalışmalara başladı. Yolun daha fazla tehlike oluşturmaması için hızlı bir şekilde yürütülen çalışma kapsamında, güzergahta genişletme ve güçlendirme çalışması yapıldı. Kısa sürede yeniden çift şeride çıkarılan yol vatandaşların hizmetine sunuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Suçatı - Acıpayam yolundaki heyelan nedeniyle bozulan yolun ekipleri tarafından yapıldığını belirterek, "Gönül istiyor ki yangın, heyelan, kaza, sel ve doğal afetler hiç olmasın. Ancak hayatın içinde bunlar var. Büyükşehir Belediyesi olarak gerek ekipman gerekse eğitim açısından tüm bu doğal afetlere karşı her zaman hazırlıklı olmayı sürdüreceğiz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Suçatı Yolunu Onardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement