Büyükşehir Tel Golle Geçti - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Tel Golle Geçti

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, bir başka 3. Lig ekibi Silivri Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçını 1-0 kazandı.

28.07.2015 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşil-beyazlı ekip Samet'in frikikten attığı muhteşem golle galip gelmesini bilirken, mücadeleyi kampı ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de izledi.

Hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, üçüncü hazırlık maçını Silivri Belediyespor ile oynadı. Mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Kulüp Başkanı Cenk Ergün ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Fikri Yenigelen, Ercan Balcı, Muharrem Uzunlar, Ümit Atlı, Selçuk Etiz, Mustafa Baylan, Murat Çay ve Hüseyin Kıcıroğlu'da izledi. Maça hızlı başlayan yeşil-beyazlılar özellikle kanatlardan etkili ataklar geliştirirken, rakibine pozisyon şansı tanımadı. İlk yarıda Cüneyt ve yeni transferlerden Gökhan ile pozisyonlar üreten Manisa Büyükşehir Belediyespor, aradığı golü 44. Dakikada buldu. Ceza sahası önünden frikik atışı kazanan Büyükşehir Belediyespor'da topun başına geçen Samet Samancı, muhteşem bir golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla geçildi. İkinci yarıya farklı bir on birle başlayan temsilcimiz, ilk yarıya oranla ikinci yarıda daha ofansif bir görüntü çizdi. Engin Memişler, Kadir Arı ve Serhat Çiçek ile pozisyonlar üreten yeşil-beyazlılar, yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Manisa Büyükşehir Belediyespor, mücadeleyi ilk yarıda Samet'in attığı golle 1-0 kazanarak, yeni sezon öncesinde umut verdi. Yeşil-beyazlı ekipte yeni transferler ise sergiledikleri performansla geçer not aldı.

Başkan Ergün Tebrik Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, karşılaşmanın ardından teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti. Kulüp Başkanı Cenk Ergün ve Teknik Direktör Hakan Şapçı'dan takımın son durumu ile ilgili bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, takımın hazırlık maçında iyi bir görüntü çizdiğini belirterek, ligde de aynı çizginin devam edeceğine inandığını söyledi. Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, maçın ardından Büyükşehir Belediyespor ile aynı otelde konaklayan Balıkesirspor'un Kulüp Başkanı Tuna Aktürk ve takımın kaleci antrenörü, Manisaspor'un efsane kalecilerinden Bülent Ataman ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Tel Golle Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement