Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından, yatırım ve hizmetlerin planlı ve uyumlu bir şekilde yürütülmesi amacıyla merkez ilçe belediye başkanları ve ilgili birim yetkililerin katıldığı bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

02.09.2015 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından, yatırım ve hizmetlerin planlı ve uyumlu bir şekilde yürütülmesi amacıyla merkez ilçe belediye başkanları ve ilgili birim yetkililerin katıldığı bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Koordinasyon toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları, ilçe belediye başkan yardımcıları ile ilgili birim yetkilileri katıldı. Düzenlenen koordinasyon toplantısı hakkında kısa bir bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, "Büyükşehir Belediyesi ile birlikte merkez ilçelerimiz ile Malatya'ya en güzel hizmeti verme gayreti içerisindeyiz. Bugün burada düzenlemiş olduğumuz çalıştayda öncelikli amacımız birlik ve beraberliği en üst seviyeye taşımaktır. İlgili birimlerin sorumlularını bir araya getirerek verilen hizmetlerin daha kaliteli olması için karşılıklı görüş, bilgi ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Çalıştayımızın başarılı olacağına ve amacına ulaşacağın inanıyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyesine gerçekleştirilen koordinasyon toplantısından dolayı teşekkür eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Bizler ilçe belediyesi olarak koordinasyonu fiili olarak sahada gerçekleştiriyoruz. Önemli olan yapılan planlamalarda önceden bir koordinasyonun sağlanması ve bu koordinasyonun her alanda planlı bir şekilde uygulanması. Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde bugün bunu gerçekleştirmiş oluyoruz. Yeşilyurt Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalarda karşımıza çıkan sorunlarda büyükşehirdeki ilgili birimlerle istişare ve görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu koordinasyon toplantısının sahadaki hizmetlerimizin daha güzel ve verimli olmasına vesile olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da yaptığı konuşmada, "Çok güzel düşünülmüş bir organizasyon. Büyükşehir Belediyemiz ile Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyesi personellerinin bir araya gelmesi, bilgi ve fikir paylaşımlarında bulunmaları hakikaten çok önemli. Bunu gerçekleştirdikleri için Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Malatya hepimizin yaşadığı, hepimizin geleceğinin ortak paydası olan bir şehirdir. Bu ortak paydada ortak işleri bir takım oyunu ile götürmemiz gerekir. Bir takım oyununun iyi bir şekilde yürütülmesi için ilişkilerin ve takım içindeki kişilerin birbirlerini çok iyi tanıması gerekiyor. Bu takım oyunu için gerçekten çok güzel bir zemin oluşturulmuştur. Bu güzel zeminin oluşturulmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bugün burada birlik ve beraberliğin sağlanmasının, daha güzel bir Malatya'nın oluşmasına vesile olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Malatya'ya hizmet için yola çıktıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "Birlikte çalışıp birlikte hizmet üretiyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya'nın tamamına hizmet götürmenin gayreti içerisindeyiz. Malatya'nın kalkınması ve daha ileri gitmesi adına merkezdeki uyumlu çalışmanın Malatya'nın tamamını kalkındırma anlamına geldiğine inanıyorum. Bu çalışmalar esnasında diyalog, iş birliği ve iş planlamalarını birlikte yapmak, projeleri birlikte tartışabilmek çok önemli. Çalışmalarda mutlaka çok iyi bir koordinasyonun sağlanması gerekiyor. Özellikle saha çalışmalarında bu daha da önemli hale geliyor. Bu koordinasyon toplantısının birlikte hareket edebilme, proje paylaşımı gibi konulara vesile olacağına inanıyorum. Daha hızlı ve kaliteli hizmeti bu koordinasyon toplantıları ile sağlamış oluruz. Belediye Başkanlarımıza ve diğer katılımcılara teşekkür ediyorum" sözlerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement