Büyükşehir, Yaban Hayatını Koruyor - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir, Yaban Hayatını Koruyor

Büyükşehir, Yaban Hayatını Koruyor

Geçtiğimiz günlerde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla sokak hayvanlarına yönelik “Hava soğuk olsa da elimiz hep sıcak” sloganıyla önemli bir sosyal projeye imza atan Büyükşehir Belediyesi, bu kez de elverişsiz hava şartları nedeniyle yaban hayatını korumaya yönelik kent genelinde yemleme çalışması başlattı.

06.01.2016 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in talimatıyla sokak hayvanlarına yönelik "Hava soğuk olsa da elimiz hep sıcak" sloganıyla önemli bir sosyal projeye imza atan Büyükşehir Belediyesi, bu kez de elverişsiz hava şartları nedeniyle yaban hayatını korumaya yönelik kent genelinde yemleme çalışması başlattı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü tarafından ağır kış şartları sebebiyle arazi, doğa, cadde ve sokaklara yem bırakıldı. Mevsim normalleri üzerinde seyreden elverişsiz hava şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları ve yaban hayatı için Abdurrahman Gazi Türbe yolu, Çat yolu, Tortum yolu, Palandöken Kayak Merkezi, Narmanlı ve Ulu Cami çevresi, Gürcükapı, Ilıca, Dadaşkent ve Mezarlıkların bulunduğu alana 300 kilogram mama ve yem bırakıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir, Yaban Hayatını Koruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement