Büyükşehir, Yaşlıları İftarda Buluşturdu - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir, Yaşlıları İftarda Buluşturdu

Büyükşehir, Yaşlıları İftarda Buluşturdu

İftar programlarıyla vatandaş ile gönül köprüsü kuran Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, özellikle sivil toplum kuruluşlarına yönelik iftarları takdir topladı.

18.07.2014 11:57  Güncelleme: 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha önce şehit ve gazilere, engellilere, muhtarlara ve kentte bulunan STK'lara iftar programı düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, önceki günde kentte bulunan yaşlılara da iftar programı yaptı.

Kırkayak Antepevi'nde ortalama 500 yaşlının katıldığı iftar programı öncesi açıklamalarda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ, nüfus kâğıtları eski ancak gönülleri ve ruhları genç olan insanlarla iftar yemeğinde buluşmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi. Hükümet olarak 10 yıl içinde yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine yönelik birçok yasalar ve kolaylıklar yapıldığını belirten Karadağ, bu minvalde belediye bünyesinde engellilere yönelik bir daire başkanlığı kurduklarını aktardı. Karadağ, tüm yaşlıların ramazanını ve yaklaşmakta olan bayramını kutladı.

İftar programına katılan Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın da, geçmişi olmayanın geleceğinin olamayacağını ifade ederek, büyüklerimize ve yaşlılarımıza sahip çıkılması gerektiğine vurgu yaptı.

Gaziantep AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ise, büyüklere karşı gerekli saygı ve hürmeti gösterenin önemine dikkat çekerek, "Anne, baba, ninelerimize ve dedelerimize, kısacası büyüklerimize gerekli saygıyı göstermediğimiz takdirde Müslümanlığın bize bahşettiği en önemli hizmetleri yerine getirmemiş oluruz" diye konuştu.

104 yaşındaki Elif Şenbaş isimli nine ise, kendisini bu iftara getirenlere teşekkür ederek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e yaşlı ve bakıma muhtaç insanlara sahip çıktıkları için uzun ömürler diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir, Yaşlıları İftarda Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement