Büyükşehir Yetkilileri 71 Mahalle Muhtarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Yetkilileri 71 Mahalle Muhtarıyla Bir Araya Geldi

Büyükşehir Yetkilileri 71 Mahalle Muhtarıyla Bir Araya Geldi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Celal Taş ve Erdemli Koordinasyon Şube Müdürü Erkan Arıcı, daire başkanlarıyla birlikte Erdemli ilçesinin 71 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek, Büyükşehir’in Erdemli’de yapmış olduğu çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi.

13.02.2015 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Celal Taş ve Erdemli Koordinasyon Şube Müdürü Erkan Arıcı, daire başkanlarıyla birlikte Erdemli ilçesinin 71 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek, Büyükşehir'in Erdemli'de yapmış olduğu çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi.

Kent Estetiği ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı İlker Pırlak, Fen İşleri Daire Başkanı Mehmet Akpınar, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Salim Serdar Gökçek, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mustafa Yalçın, Koordinasyon Daire Başkanı Hasan Gubaroğlu, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ayşe Kılıç ve MESKİ yetkililerinin de katıldığı toplantıda muhtarlar tek tek dinlenerek sorunlar not alındı. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Erdemli'de yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler veren Erdemli Koordinasyon Şube Müdürü Erkan Arıcı, Çeşmeli'den Erdemli'ye kadar orta refüjlerin temizlik çalışmalarının ve mezarlık bakımının tamamlandığını, ayrıca 15 günlük yarıyıl tatilinde ise tüm okulların ilaçlandığını söyledi. Erdemli'de larva mücadelesi, kanalizasyon, ilaçlama, asfaltlama çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Arıcı, "İtfaiye hizmetlerimiz ve 6 araçla da cenaze hizmetlerimiz devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın 3 greyder, 7 kamyon, 2 silindir, 1 dozer ve Erdemli Belediyesi'nin vermiş olduğu mıcır desteğiyle, bölgede arazi bakım çalışmalarımızı hızlandırdık" dedi.

Erdemli'nin sorunlarını yerinde dinlemek için böyle bir toplantı düzenlediklerini belirten Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Celal Taş ise "Biz bu toplantıyı muhtarlarımızın gönlünü almak için değil, icraat yapmak, hizmet üretmek için düzenledik.Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz'ın bize verdiği yetkiyle ve sizlerden alacağımız destekl eBüyükşehir'in hizmetlerini Erdemli'ye kısa zamanda ulaştıracağız. Hizmetlerimizi hiçbir ayrım yapmadan her mahallemize adil bir şekilde ulaştırıyoruz. Biz icraat adamıyız. Bu toplantının ardından bizlere iletilen sorunların çözümü için Büyükşehir, Erdemli'nin sorunlarını en hızlı şekilde çözecektir" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Yetkilileri 71 Mahalle Muhtarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement