Büyükşehirden Annelere Anlamlı Jest - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirden Annelere Anlamlı Jest

Büyükşehirden Annelere Anlamlı Jest

Bursa Büyükşehir Belediyesi, TAKAV Sosyal Tesisinin odalarını kiralayarak, Zübeydehanım Hastanesinde doğum yapan annelerin hizmetine sundu.

28.08.2014 14:09  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarihi ve kültürel miras çalışmalarının yanı sıra sosyal projelerle de takdir toplayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, TAKAV Sosyal Tesisi'nin odalarını kiralayarak, Zübeydehanım Hastanesi'nde doğum yapan annelerin hizmetine sundu.

Çiçeği burnunda annelerin Tapu ve Kadastro Vakfı (TAKAV) tesislerinde kalmasına yönelik protokol, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve TAKAV Başkanı Nihat Şahin arasında imzalandı. Çekirge'deki tesis merkezinde yapılan imza töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu hizmetin annelerin duasını almak ve doğumevinin yükünü azaltmak için çok anlamlı olduğunu söyledi.

Bursa'yı yönetenler olarak halkın beklentilerini karşılamak için gayret sarf ettiklerini belirten Başkan Altepe, "Bir yandan şehrin alt ve üst yapısıyla uğraşırken, diğer yandan da insana yönelik sosyal projelere ağırlık veriyoruz. Toplumuzun her kesimine, gençlere, yaşlılara, engellilere hizmet edecek projeleri bir bir hayata geçiriyoruz" dedi.

Günde ortalama 25 doğum olan Zübeydehanım Hastanesi'nde annelerin bir kısmının bakım isteyen bebekleri yüzünden hastaneden ayrılamayıp hastane bahçesinde konaklamak zorunda kaldığını vurgulayan Başkan Altepe, TAKAV'a ait tesislerin odalarını kiraladıklarını belirtti. Altepe, "Annelerimiz sıkıntı yaşamayacak. Bizim için büyük değer arz eden annelerimiz, çocuk hastaneden alınıncaya kadar rahatlıkla bu hizmetlerden istifade edebilecek. Burada konaklayabilecek ve sabahları kahvaltılarını yapabilecekler" diye konuştu.

Altepe, TAKAV Başkanı Nihat Şahin ve Zübeydehanım Doğumevi Hastanesi Başhekimi Dr.Mürüvvet Dayıoğlu'na teşekkür etti.

TAKAV Başkanı Nihat Şahin ise, "Başkanımızın bu konuda başka birçok projeye öncülük yapacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Dr.Mürüvvet Dayıoğlu da, Zübeydehanım Doğumevi'nin 38 kuvözü ve yıllık 7 binlere ulaşan doğum oranıyla Bursa bölgesinin en büyük hastanesi olduğunu belirterek, yapılan hizmet dolayısıyla Başkan Altepe'ye teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirden Annelere Anlamlı Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement