Büyükşehirden Camilerde Bayram Temizliği - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirden Camilerde Bayram Temizliği

Büyükşehirden Camilerde Bayram Temizliği

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kurduğu ekiple camilerde Kurban Bayramı temizliği yapıyor.

18.09.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kurduğu ekiple camilerde Kurban Bayramı temizliği yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından kurulan temizlik ekiplerinin il genelindeki camilerde yaptıkları temizlik çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Vakumlu süpürge, vakumlu halı yıkama makinesi, gül suyu makinesi ve diğer temizlik makinelerinden oluşan 'İbadethane Temizleme Araçları' ile şu ana kadar Mezitli Hal Camii, Mezitli Merkez Ulu Camii, Çetinkaya Camii ve Ulu Cami'de çalışmalarını tamamlayan ekipler, il genelindeki ana camilerde ayda bir olmak üzere rutin olarak temizlik çalışmalarına devam edecek.

Temizlik ekipleri, il merkezinde rutin olarak sürdürülen temizlik çalışmalarına Kurban Bayramı öncesi ağırlık verdiklerini belirterek, günde iki cami temizlediklerini, ancak hedeflerinin bayramdan sonra yeni makineleri ve çoğalan ekipleri ile beraber günde 8 cami temizliği yapmak olduğunu ifade ettiler.

CEMEVLERİ VE KİLİSELER DE PERİYODİK OLARAK TEMİZLENECEK

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, temizlik çalışmalarının sadece camilerle sınırlı kalmayacağı, il merkezindeki cemevi ve kiliselerde de temizlik çalışması yapılacağı bildirildi. Bayram sonrasında hazırlanacak programa göre çalışmalara cemevleri ve kiliseler de eklenerek, vatandaşların ibadetlerini gerçekleştirdikleri her yerde temizlik çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini ifade edildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirden Camilerde Bayram Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement