Büyükşehirden Salihli'ye Hizmet Yağmuru - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirden Salihli'ye Hizmet Yağmuru

Büyükşehirden Salihli\'ye Hizmet Yağmuru

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni’ne Salihli ile devam ediyor.

13.04.2016 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'ne Salihli ile devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün katılımlarıyla düzenlenecek etkinlikler 15 Nisan Cuma Günü saat: 14.00'da başlayacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa il genelindeki dev yatırımlarının açılışlarına Salihli ilçesindeki Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni ile devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Salihli'de düzenleyeceği etkinlikler kapsamında Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu Temel Atma Töreni, MABEM, Gıda Bankası, Gümüşçayı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi, Gümüşçayı Çok Amaçlı Etkinlik Salonu ve Durasıllı İtfaiye Müfrezesi'nin açılışları gerçekleştirilecek. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün katılımlarıyla düzenlenecek Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni 15 Nisan Cuma günü saat: 14.00 itibarı ile başlayıp 17.00'da Durasıllı İtfaiye Müfrezesi'nin açılışı ile sona erecek.

17 ilçeye kazandırdıkları hizmetlerle Manisa'nın çehresini değiştirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli'de de toplu açılış ve temel atma töreni gerçekleştireceklerini söyledi. Vatandaşların gösterdiği teveccühle Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu ifade eden Başkan Ergün, "Manisa'mızın bütün ilçelerinde elimizdeki tüm imkanları kullanarak yatırımlar gerçekleştiriyor, hizmetler götürüyoruz. Manisa'mızın güzide ilçelerinden biri olan Salihli'de 15 Nisan Cuma günü toplu açılış ve temel atma törenimizi düzenleyeceğiz. Halkımızın bize gösterdiği teveccühü hizmet olarak geri alması noktasında tüm belediye personelimiz durmaksızın çalışıyor, Manisa'mıza dev hizmetler kazandırıyoruz. Salihlili vatandaşlarımıza yeni yatırımlarımız hayırlı olsun" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirden Salihli'ye Hizmet Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement