Büyükşehirden Selendi Gençliğine Armağan - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirden Selendi Gençliğine Armağan

Büyükşehirden Selendi Gençliğine Armağan

Manisa il genelinde gençlere yönelik projeleriyle dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesine kazandırılacak olan Gençlik Merkezi için çalışmalarını sürdürüyor.

18.07.2016 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa il genelinde gençlere yönelik projeleriyle dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesine kazandırılacak olan Gençlik Merkezi için çalışmalarını sürdürüyor. Selendi'nin önemli ihtiyaçlarından birinin daha karşılanacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Uygulama projelerinin çizildiği merkez, ilçedeki gençlerin yeni sosyal alanı olacak" dedi.

Manisa'da gençlerin daha iyi ortamlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla il genelinde bir bir projelerini hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi'de de önemli bir projeye daha imza atıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi'ye kazandırılacak olan Gençlik Merkezi'nin proje çizim ihalesinin yapıldığı merkezin uygulama projeleri çiziliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, merkezde gençlerin faydalanabileceği birçok faaliyetin yer alacağını söyledi.

Selendi gençliği yeni sosyal alana kavuşuyor

Gençlerin kendilerini geliştirebilmesi ve çağa ayak uydurmaları amacıyla her türlü hizmetin merkezde yer alacağını belirten Başkan Ergün, "Gençlerimizin daha rahat ortamlarda, daha gelişmiş dersliklerde eğitim alıp sosyalleşebilmesi ve modern bir gençlik merkezini hayata geçirmek için geri sayımdayız. Proje çizim ihalesi yapıldı. Uygulama projeleri çiziliyor. Kısa süre içerisinde proje teslimi yapılacak. Dans salonundan el sanatları atölyesine, çok amaçlı salondan cep sinemalarına kadar birçok etkinliğin yapılabileceği bu sosyal ve kültürel alanın şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirden Selendi Gençliğine Armağan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement